Egzos emisyon ve enjeksiyon hatası

ahmetay8

Kayıtlı Üye
34-İstanbul
Aracımda bir anda egzos emisyon enjeksiyon kontrol ettirin hatalarını aldık Allah'tan bilgisayarla ayar yapıyorduk baktık hemen o an çünkü birden bire yapmıştı hareket halinde değildik 2. Emme basıncı uyumu yazan yer kırmızıydı sonradan vermedi hata neden olur araçları ilk çalıştırmada titreme ve ufaktan gecikmeli çalışmada var

Ekli dosyalar

• 20250218_115015.webp
    20250218_115015.webp
    228.1 KB · Görüntüleme: 6
Merhaba, hayırlı işler benim aracımda da aynı arıza kodu var. Ölçtürdüğüm zaman hava akış sensörü uyarısı veriyor. Usta önce elektronikçiye göster eğer elektronik bir problem yoksa hava akış metreyi değiştiririz dedi.

Merhaba, hayırlı işler benim aracımda da aynı arıza kodu var. Ölçtürdüğüm zaman hava akış sensörü uyarısı veriyor. Usta önce elektronikçiye göster eğer elektronik bir problem yoksa hava akış metreyi değiştiririz dedi.
Bende map sensöründen şüpheleniyorum şanzımancımda egzos hava klapesinden dedi normal şartlarda problem yok ama bu hata verdikçe turbo korumaya geçiyor 3000 deviri geçmiyor bazen gaz yemiyor bu şekilde kullanmaya devam edincede vites kutusu kontrol ettirin uyarısı veriyor stop edip beklemeden çalıştırınca düzeliyor düzeliyor çoğu yerde bu sensörden olduğunu okudum fırsatım olmadı temizlemeye

Geri