Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aracın kapı kenarında orta direk çıtasının üstünde 4control yazısı varsa o araçta arka tekerler 3.5 derce döner ve elektronik amortisör de var anlamına geliyor
aracın kapı kenarında orta direk çıtasının üstünde 4control yazısı varsa o araçta arka tekerler 3.5 derce döner ve elektronik amortisör de var anlamına geliyor
Sunuluyorda siz 2. El almayacakmisiniz 2. El aracin ozellikleeine bakarsiniz ayrica aracta ozelligin olup olmadigini anlayabilmeniz icin bakmaniz gereken noktayi belirttim 2. El aracta opsiyon eklenmis olan araclara bakarsiniz sonradan listeye baktim ikisi ayri opsiyonmus ama genelde 4 control olan araclarda elektronik amortisorde oluyor birde benim bildigim elektronik amortisorlerde arac yukswkligide ayarlanabiliyor ama talismanda bu ozellik varmi bilmiyorum hic fark edemezseniz deneme surusu yaparsiniz modlari denersiniz zaten multi sense degisiminde amortisorler sertlesir yada yumusarsa vardir