Elektronikten anlayan var mı.pioneer teyp kafası kabloyla uzatıilir mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan meganne
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

meganne

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Şimdi 30-40 tl ye direksiyon kumandası yapıyorlarmış.
ama ekran iptal oluyor.

1.teyp orta konsola sığar mı sizce
(tahminimce sığmaz, teyp büyük gelir)

e7XZml.jpg

diğer alternafimizde : sığmazsa eğer teybi yine eski yerine bağlasak...o teybin kafa giriş yerlerini kabloyla
uzatsak sadece kafa başlığını ortaya koysak ki...aşağıdaki resme benzer, kablolar arkadan geçecek tabiki
(böyle bişey olsa super olur.)
wO9O75.jpg

elektronikçi arkadaşlar kafa başlığı kabloyla uzatılabilir mi bunu merak ediyorum.
yardımlarınızı esirgemeyin benden :D.

Son düzenleme:
kafa bağlantısı kablo yardımıyla uzatılabilir tabiki ama neden kafayı oraya taşıyorsunuz ?

görüntü güzel olsun diye, o kısım boş kalmasın diye.

Sanırım bu forumdan bir.arkadaş yapmıştı. Ekranın arkasına a4 kağıdı koyup oraya sabit bir yazı koymuştu. Görünüm olarak güzeldi, öyle birşey yapabilir yada benim gibi oraya geri görüş kamerası için monitör koyabilirsiniz

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

onu biliyorum. megane falan yazıyorlar arkasına.

jvc-kx200 modeli yeni çıkmış. cd çalarsız. 11 cm uzunluğu. o sığar belki üste. ama w/r girişi yok. yani direksiyon kumandası iptal yine.
e2NVAL.webp
(her şeyi koymuşlar, bi o W/r girişi yok)

ebayda pioneer için %100 uyumlu ekran adaptörleri var : 200tl, hem çok pahalı, hem de yeni pioneerlere kanım ısınmadı bir türlü

elektrikcime gittim, ne farkeder ha ora, ha ora dedi. iyi tamam dedim :)
alpine alıp taktıracam bi tane. kontrol ve ekran eski usul olacak :)

Son düzenleme:
Hayırlı olsun sonuçları merakla bekliyorum :)

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

teyp konusunda kararsız kaldım. namakachi-na80 alacam, ilk alan ben olacam herhalde.

Nakamichi dünyadaki sayılı markalardandır.Sağlamlığı olsun ses kalitesi olsun üzerine yoktur.Gösterişsiz ama profesyonellerin tercihidir.Geçenlerde mediamarktta gördüm 215 lira gibi bir fiyatı vardı dediğiniz serinin , o fiyata nedir ne değildir bir araştırın.Çünkü orijinal bir Nakamichi o fiyata olmaz.

Nakamichi dünyadaki sayılı markalardandır.Sağlamlığı olsun ses kalitesi olsun üzerine yoktur.Gösterişsiz ama profesyonellerin tercihidir.Geçenlerde mediamarktta gördüm 215 lira gibi bir fiyatı vardı dediğiniz serinin , o fiyata nedir ne değildir bir araştırın.Çünkü orijinal bir Nakamichi o fiyata olmaz.

evet eskiden japonmuş. şimdi çinli bi şirkete satılmış.
gösterişsiz ama çok sade ve kullanışlı.
215tl ama cd çalar yok, rds yok. 40x4 watt
650 tl ye olanları var onlarda herşey var.

bi de artık tüm teyp piyasası aynı bana göre, birbirlerinden farkı yok.
bluetooht, mitrax, 5 equ vs..vs.. fiyatını arttıran bunlar. ses kalitesi hepsinin aynı artık.
hepsi zaten birbirinden kopya. 50x4 watt mosfet üzerine kurulu.
nakamichi özgünlüğü yakalamaya çalışıyor ama...japonyada üretilmeye başlamış bazı modelleri

Geri