En Az Arıza Yapan Markalar

*Burak Yılmazer

Burak Yılmazer,
Başkan
34-İstanbul
560965_10150958099008531_1072092342_n.jpg

Renault gerilerde kalmış

​Tartışılır valla....

bu aratırma ne zaman yapılmış , alman markaları son yıllarda baya kötü sonuçlar alıp çok araç geri çağırdı hatta mercedes baya pazar kaybına uğradı ( bu son ksayla tekarar düzeldi ) almanyada v.s audi çıkışa geçti.
tabi yurdum insanı almanlara karşı önyargılı ve dünyanın eniyi aracı olarak bakıyor hep mercoya :D ( ama merco o eski merco değil :))
japonlar için doğru diyebilirim...
ayrıca vw önüne birçok marka var ve bana bu inandırcı gelmedi ...

İnanmıyorum .

Renault'un ben daha arabalarını ahım şahım bir şekilde geri çağırdığını görmedim .
Toyota ne zaman araba üretse geri çağırıyor hemde sayıca fazla .

İnanmıyorum .

Renault'un ben daha arabalarını ahım şahım bir şekilde geri çağırdığını görmedim .
Toyota ne zaman araba üretse geri çağırıyor hemde sayıca fazla .

birde ingilterede yapılmış bu rs in en çok kullanıldığı ülke ,renoya torpil geçerlerdi :D

Bizler yani Renault kullanıcı grubu çok hassas. Özetle; Aracına hayran olan kullanıcı grubundanız. Arabamızı gözümüzden sakınıyoruz. Bu nedenle en küçük normal olan bir seste bile herkes servise gidiyor. Çünkü garanti sistemi son derece iyi ve servislerden geri çevrilmiyoruz. Doğal olarak aracın servise girip çıkmasından dolayı fazla arıza yapıyormuş gibi görünmesi normal

Bu eski bir istatistik...

Toyota o listede 3. sırada ise yanlış var demektir...

Bizler yani Renault kullanıcı grubu çok hassas. Özetle; Aracına hayran olan kullanıcı grubundanız. Arabamızı gözümüzden sakınıyoruz. Bu nedenle en küçük normal olan bir seste bile herkes servise gidiyor. Çünkü garanti sistemi son derece iyi ve servislerden geri çevrilmiyoruz. Doğal olarak aracın servise girip çıkmasından dolayı fazla arıza yapıyormuş gibi görünmesi normal
Ve ayrıca , satılan araba sayısı fazla . Sayı fazla olunca servise giden araba sayısı da fazla oluyor .

Listede şike var.Fiat vw ford bmwden daha saglam aracmı üretti ?

Geri