4 Mar 2011 #1 Artiktek Kadir KITIR, Sakarya, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 80 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 33 Bilgisayarı kurcalarken eski 17 jantlı kangoo'muzun resmini buldum sizlerle paylaşayım dedim.Eski aracımızı daha çok seviyorum yeni chromline'dan.
Bilgisayarı kurcalarken eski 17 jantlı kangoo'muzun resmini buldum sizlerle paylaşayım dedim.Eski aracımızı daha çok seviyorum yeni chromline'dan.
4 Mar 2011 #2 EVREN TOPCU Yasaklı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Ara 2010 Mesajlar 301 Tepkime puanı 72 Puanları 0 bence de bu kangoo cok daha güzel duruyor daha öncede söylemiştim gerçi.
4 Mar 2011 Konuyu Başlatan #4 Artiktek Kadir KITIR, Sakarya, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 80 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 33 evrentopcu' Alıntı: bence de bu kangoo cok daha güzel duruyor daha öncede söylemiştim gerçi. Genişletmek için tıkla ... Bencede
evrentopcu' Alıntı: bence de bu kangoo cok daha güzel duruyor daha öncede söylemiştim gerçi. Genişletmek için tıkla ... Bencede
4 Mar 2011 #5 Murat Odabasi Murat ODABAŞI, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 6 Ocak 2011 Mesajlar 568 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Çok güzel maşallah , Nisan da Karasuya gelicem, gelmeden önce haber veririm görüşürüz.
4 Mar 2011 #6 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,896 Tepkime puanı 1,846 Puanları 113 Yaş 56 Yenilerin makyajlı tamponlarını sevemedim nedense,bizimkiler daha şık duruyor...
4 Mar 2011 Konuyu Başlatan #7 Artiktek Kadir KITIR, Sakarya, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 80 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 33 Murat Odabasi' Alıntı: Çok güzel maşallah , Nisan da Karasuya gelicem, gelmeden önce haber veririm görüşürüz. Genişletmek için tıkla ... Tamam abicim olur.
Murat Odabasi' Alıntı: Çok güzel maşallah , Nisan da Karasuya gelicem, gelmeden önce haber veririm görüşürüz. Genişletmek için tıkla ... Tamam abicim olur.
4 Mar 2011 Konuyu Başlatan #8 Artiktek Kadir KITIR, Sakarya, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 80 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 33 *USTA' Alıntı: Yenilerin makyajlı tamponlarını sevemedim nedense,bizimkiler daha şık duruyor... Genişletmek için tıkla ... Abi tamponlar güzel aslında aynalardaki ve yanlardaki nikelajlar işi bozuyor
*USTA' Alıntı: Yenilerin makyajlı tamponlarını sevemedim nedense,bizimkiler daha şık duruyor... Genişletmek için tıkla ... Abi tamponlar güzel aslında aynalardaki ve yanlardaki nikelajlar işi bozuyor
4 Mar 2011 #9 ApSUVai Bilgi Girilmemiş *USTA' Alıntı: Yenilerin makyajlı tamponlarını sevemedim nedense,bizimkiler daha şık duruyor... Genişletmek için tıkla ... Aynen O Tamponlar Benim De Hoşuma Gitmiyor Hele Bir Sürü Nikelajla Araba Kangoo Değilde Connect Oluyor
*USTA' Alıntı: Yenilerin makyajlı tamponlarını sevemedim nedense,bizimkiler daha şık duruyor... Genişletmek için tıkla ... Aynen O Tamponlar Benim De Hoşuma Gitmiyor Hele Bir Sürü Nikelajla Araba Kangoo Değilde Connect Oluyor
4 Mar 2011 #10 ApSUVai Bilgi Girilmemiş *USTA' Alıntı: Yenilerin makyajlı tamponlarını sevemedim nedense,bizimkiler daha şık duruyor... Genişletmek için tıkla ... Aynen O Tamponlar Benim De Hoşuma Gitmiyor Hele Bir Sürü Nikelajla Araba Kangoo Değilde Connect Oluyor
*USTA' Alıntı: Yenilerin makyajlı tamponlarını sevemedim nedense,bizimkiler daha şık duruyor... Genişletmek için tıkla ... Aynen O Tamponlar Benim De Hoşuma Gitmiyor Hele Bir Sürü Nikelajla Araba Kangoo Değilde Connect Oluyor