Extemecan Stoplarını Temizleme

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cagatay52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cagatay52

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Resimde benim extremcan kangoonun stop resmi var içten nasıl temizleyebilirim tecrübeli arkadaşlardan bir fikir alayım...:sinirli
en alttaki resimdeki hale nasıl getirebilirm...

attachment.php
attachment.php

BU HALE NASIL GETİREBİLİRİZ...
makethumb.aspx

Son düzenleme:
İçten pis olacağını sanmıyorum eğer içten pislenmişse stobu yerinden çıkarıp bakmak lazım elektrik kısmı ile plastik kısmı ayrılıyormu diye.. plastik kısım ile ampüllerin duyların olduğu kısım ayrılıyorsa zaten her türlü temizlenir.. dıştanda polisaj makinası ile kalın pasta ile geçilirse stoplar tertemiz olur.

İçten pis olacağını sanmıyorum eğer içten pislenmişse stobu yerinden çıkarıp bakmak lazım elektrik kısmı ile plastik kısmı ayrılıyormu diye.. plastik kısım ile ampüllerin duyların olduğu kısım ayrılıyorsa zaten her türlü temizlenir.. dıştanda polisaj makinası ile kalın pasta ile geçilirse stoplar tertemiz olur.

Evet elektrik kısmı ayrılıyor. nasıl temzileyebiliiriz.

Evet elektrik kısmı ayrılıyor. nasıl temzileyebiliiriz.

plastiği detay fırçası ve genel temizleyici birşeyle temizleyebilirsin sonra yıkar durularsın ama dışarıdanda polisaj makinası ile pasta ile parlatman lazım o zaman gösterir kendini.. üzerinede wax yaparsın korumaya alırsın güneşe karşı

plastiği detay fırçası ve genel temizleyici birşeyle temizleyebilirsin sonra yıkar durularsın ama dışarıdanda polisaj makinası ile pasta ile parlatman lazım o zaman gösterir kendini.. üzerinede wax yaparsın korumaya alırsın güneşe karşı

Detay Fırçasının gireceği kadar yer yok ampül delikleri 1tl lık para boyutunda :)
Yıkama sonrası buharlaşmayı nasıl önleyebiliriz...

Detay Fırçasının gireceği kadar yer yok ampül delikleri 1tl lık para boyutunda :)
Yıkama sonrası buharlaşmayı nasıl önleyebiliriz...
o zaman genel temizleyici ve su ile temizleyeceksin içini.. buharlaşma genelde sıcak ortamda arabaya soğuk su vurunca olur.. veya ufak bi aralık vardır stopta aralık kalmıştır.sinyal ampülleri sıcakken su vuruncada yapar..çok sıkıntı edecek bir durum değil.

Ben 1 ay önce meganımın stoplarını temizlemiştim ama benimkinde içinde toz birikmesi vardı cıkardım içine su doldurdum calkaladım kurudu yerine taktım gözle görüşür sekilde düzeldi

Ancak siz dısardan yapacaksınız arkadasların dediği gibi olur

Ben 1 ay önce meganımın stoplarını temizlemiştim ama benimkinde içinde toz birikmesi vardı cıkardım içine su doldurdum calkaladım kurudu yerine taktım gözle görüşür sekilde düzeldi

Ancak siz dısardan yapacaksınız arkadasların dediği gibi olur

Yok bende ayni senin yaptgn gbi yapmyi dusnyrm

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Dediğim gibi ben suyla calkaladım sonra içini hava tabancasıyla kuruttum ve yerine taktım ve arka kapak kısmını kapatmadım ilk 2-3 gün buharlanma oldu sonrada geçti suanda gayet iyi

Kardeşim söktükten sonra kompresörlü hava tabancasıyla havayı bas gitsin ben bikaçr araca yapmıştım.:eyv

Geri