fan müşür soket fişi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SelimS.
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SelimS.

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bu 2 oldu bnm 5 in fan müşür soket fişi 2. kez eridi hersey normalken neden erir bu hararet yapmadı bişy yapmadı yeniydi diyorumki fişin kafasını degişmiştim kablolarınıda degişim bu sefer sizde fikirleirniz nedir neden yapar kafada 2 giriş var biliosunuz biri erio diğeri saglam

Radyatörün sıcaklığından eriyor olabilir kardeşim, foto atsan fikir olurdu.

Radyatörün sıcaklığından eriyor olabilir kardeşim, foto atsan fikir olurdu.

ya iyide süper 3 lü radyatör güçlü fan hersey sıfır alıp takdırdım radyatör sıcaklıgı her arabada oluyo bi bnm ki eriyo :)

Benim ki varsayım kardeşim akımdan da olabilir önce bi elektrikçiye göster bence.:)

Şase yapıyor diyeceğimde o zaman komple gitmesi lazım+sigorta atması lazım vs....bir foto sahiden fikir yürütme açısından çok yararlı olurdu......

Kablolarını değiştirdim demişsin, taktığın kablolar olması gerekenden inceyse içinden geçen akım ile fazla ısınıp erimeye sebep olabiliyordur. Kabloların izolasyonunu bir kontrol et yumuşama gibi deformasyon belirtisi var mı ?

evet yazdıklarınızı okudum elektrikçi bi abimizle en son saglam güzel bi role koyduk bu dahada erimez dedi inş çözdük bu sorunu :D bence nedeni fan uzun süre çalıştıgında sıcaklarda şehir içinde falan akıma dayanamıo plasik eriyo bakalım inş hallolur

Geri