Fan müşürü önemli tecrübe!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Görkem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Görkem

Bilgi Girilmemiş
Selam R5 severler bir tecrübemi paylaşmak istedim. R5 kullananlar bilir. R5 lerde hararet göstergesi yoktur yani lambalı sistemdir. Zaten şunu hiç anlamış değilim orjinali lambalı sistem hararet yaptığında lamba yanar lamba yandığındada conta yakmış olur zaten bir anlamı kalmamıştır yani. Neyse ben zamanında hararet göstergesi taktırmıştım allahtan birde önlem olsun diye direk fan anahtarı yaptırmıştım iyiki yaptırmışım bayram günü fan müşürü yolda arızalandı direk fanı açtımda yırttım durumu.Hemen fan müşürünü yeniledim aklınızda bulunsun Yazın kışlık fan müşürü kışında yazlık fan müşürü taktırın çünkü yazın takılan kışlık fan müşürü 92 C de açar kışında yazlık fan müşürü 80 C de açar. Bu konunun sabitlenmesini rica ederim. :eyv

allah korumuş R5'i geçmiş olsun

Aynen birde çift mevsimleri çıktı tam arası oluyor onlarda güzel
Springe çift mevsim taktikli taktırmıştım
Geçmiş olsun :)

Aynen birde çift mevsimleri çıktı tam arası oluyor onlarda güzel
Springe çift mevsim taktikli taktırmıştım
Geçmiş olsun :)
saolasın bayram günü açık yer ve müşür bulduğuma şükür ediyorum ama bilgine teşekürler kardeşim bayram sonrası bakacağım çift mevsimlisine:eyv

Bilgi için teşekkürler .. Benim Fan 1. Seviyede açıyor :D Düğmede var ama düğmeye ihtiyaç kalmıyor ..

Bilgi için teşekkürler .. Benim Fan 1. Seviyede açıyor :D Düğmede var ama düğmeye ihtiyaç kalmıyor ..
direkt olarak düğmeyi kullanma fan motorunu yorarsın sadece acil durumlar için tavsiye ederim bu arada bir R5 in varsa fotoğraflarını görmek isteriz.

direkt olarak düğmeyi kullanma fan motorunu yorarsın sadece acil durumlar için tavsiye ederim bu arada bir R5 in varsa fotoğraflarını görmek isteriz.
İnşallah olacak bir gün :) R-19 umuz var abi ama R-5 imin olmasını istiyorum .

Bir R-5 e sahip çıktım kaza yaptı hurda oldu .

Buda bizim Hatcback

Geçmiş olsun, temkinli olmak kazandırmış :)

ben yaz kış aynı kullanıyorum alayına gider hesabı bir sorun olmadı şimdiye kadar faruğun tavsiyesiyle hararet göstergesi taktık fanın çalışıp çalışmadığını kontrol etmek içinde fana paralel 2 adet let bağlayıp içeri monte ettim...

Geri