Far ampülü patlama sorunu

BLACKLEAD

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar

kısa farlar haftada bir ampul kesiyordu bende xenon taktım onda da sürekli ampul kesti en son 225 tl ye led aldım taktım yine aynı problem var ve işin enteresan tarafı en çok sağ tarafa takığım ampuller kesiyor sol taraftakiler arada bir oluyor. Konu ile ilgili acil yardım?

Benimde her ay h7 (3 ayda yaklaşık 3 kere değiştirdim ) kısa ampülüm patlıyordu Osram marka. Başka bir dükkandan aynı marka aldım o hala patlamadı. Bir daha patlarsa phlips almayı düşünüyorum.

Alternator voltaj ölçümü yapılacak, far bağlantı soketi kontrolü, şase bağlantı kontrolü yapılacak farın kablolarının

Alternator voltaj ölçümü yapılacak, far bağlantı soketi kontrolü, şase bağlantı kontrolü yapılacak farın kablolarının

Teşekkürler üstat söylediklerini yaptırayım sonucu paylaşacağım ;)

Bence senin farlarin yuvasinda bi sıkıntı var. Araci alali 3 yili geçti. 1.5 yildirda xenon kullanıyorum. Maşallah bi kere bile sorun cikarmadi :)

Bence senin farlarin yuvasinda bi sıkıntı var. Araci alali 3 yili geçti. 1.5 yildirda xenon kullanıyorum. Maşallah bi kere bile sorun cikarmadi :)

Farların yuvasında bir problem yok çünkü farların içinde bulunan sokete elektrik bazen geliyor bazen gelmiyor bazen de git gel yapıyor ampül o yüzden pır pır ediyor ve 2 gün sonrada patlıyor

Arkadaşlar servise gittim led ampulleri söktürüp yerine orjinal H7 ampul taktırdım şimdilik bir problem yok. Bekleyip sonucu kesin olarak göreceğiz

Ya arkadaşlar clio 4 için led ampul nerden bulabilirim?

Geri