fluence privilage adaptif far olan aracımda far yıkama sistemi oldugunu söylemişlerdi taaa ki bugun anladım ( aracı aralalı 4 ay oldu 4 bin km de ) bgn gün içerisinde deneme fırsatı yakaladım kullanma kılavuzunda ön camı yıkadıgınızda sistem otomatik olarak çalışacaktır deniliyor... bu denemeyi bi kaç defa yapmama ragmen sistemin çalışmadıgını fark ettim... Evren abi ye telefon açtım bilse bilse o bilir diye
oda bilmiyormuş rezil olduk
işin espirisi bir yana youtube de aradıgımda sistemde farların açık oldugunu tespit ettim, bu sefer farları açıp ön camı yıkamaya başladım ve sistem otomatik olarak 2 defa ön farı yıkadı içim rahatladı ...
))
bu olaylardan önce servisi aradım, ögle yemeginde oldugunu söylediler yemekten sonra bana geri dönüş yaptıklarında ise, yanlış yaptıgımızı ve sistemin çalışması için farların açık olması gerektigi kendilerine söyledigimde kendiside aynı sekilde yanıt verdi, bu bilgileride siz degerli dostlarımlada paylaşmak istedim...
birde görsel bi video ekleyelim tam olsun;
FLUENCE FAR YIKAMA - YouTube
keyifi seyirler, keyifli sürüşler...

işin espirisi bir yana youtube de aradıgımda sistemde farların açık oldugunu tespit ettim, bu sefer farları açıp ön camı yıkamaya başladım ve sistem otomatik olarak 2 defa ön farı yıkadı içim rahatladı ...

bu olaylardan önce servisi aradım, ögle yemeginde oldugunu söylediler yemekten sonra bana geri dönüş yaptıklarında ise, yanlış yaptıgımızı ve sistemin çalışması için farların açık olması gerektigi kendilerine söyledigimde kendiside aynı sekilde yanıt verdi, bu bilgileride siz degerli dostlarımlada paylaşmak istedim...
birde görsel bi video ekleyelim tam olsun;
FLUENCE FAR YIKAMA - YouTube
keyifi seyirler, keyifli sürüşler...