Flash İçin Ön Amortisör Önerileriniz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Makinayı ralli aracı gibi kullanmam vede belediyemizin olağanüstü sürpriz yol yapım çalışmaları:mad:neticesinde bugün sol amortisörü ufaktan dağıtmış bulunuyorum.Bu konuda gerçekten zır cahil sayılırım o nedenle girmem pek amortisör konularına12 3Neyse ki bu konuda uzman dostlarım var:bybyÖnerilerinizi bekliyorum(not:biraz gariban style öneri sunarsanız sevinirim:))

Tamir ettirelim? İzmit'te 60 70 liraya çözeriz işi max. sök tak tamir herşey dahil bi rot ayarı sora yola devam

Tamir ettirelim? İzmit'te 60 70 liraya çözeriz işi max. sök tak tamir herşey dahil bi rot ayarı sora yola devam

teşekkür ederim ama sırf kargo o kadar tutacaktır zaten:(

Gazlı amortisörler daha dayanıklı diye biliyorum Başkan,sanayide ucuza bulabilirsin,değiştirirsen de çift değiştirmeni öneririm...

Gazlı amortisörler daha dayanıklı diye biliyorum Başkan,sanayide ucuza bulabilirsin,değiştirirsen de çift değiştirmeni öneririm...

İllaki çift olacakta taktırmışken marka takılsammı diyordumqwtakılırsam ne marka uyar?yada çok lüks ve gereksizmi acaba?

Kerem abim ;
benim sana önerim monreo taktırmandan yanadır...
kaç tane renault kulandım hepsinde clio hariç amortisör patlattım...
sonrasında monreo aldım çok konforlu ve dayanıklı
fiyat konusunda max 200 tl yi geçmez ..
ben manageri taktırmıştım çiftine 120 lira vermiştim satmadan 2 ay önce 2010 mayısı

Kerem abim ;
benim sana önerim monreo taktırmandan yanadır...
kaç tane renault kulandım hepsinde clio hariç amortisör patlattım...
sonrasında monreo aldım çok konforlu ve dayanıklı
fiyat konusunda max 200 tl yi geçmez ..
ben manageri taktırmıştım çiftine 120 lira vermiştim satmadan 2 ay önce 2010 mayısı

Valla işin doğrusu benim aklımdan geçende oydu:eyvŞimdi dalga geçilir filan diye cesaret edememiştim monreo taktırayımmı diye12 3e fiyatta öyle korkunç bir rakkam değil taktıralım o zaman:halay

Coil over öneriyorum :cool:

Gazlı amortisörler çok iyi oluyor diye duymuştum .

Ben sana bırsey demıyorum Reis,yanıma uğrama yönlendıreceğin birisi varmı deyip fikrimizi alma üstüne üstlük çayımızı kahvemizi içmee sonra buraya konu ac demı :)

Abi aracında kesik yay var mı?

Geri