Flaşh silmiyor

  • Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan system
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

system

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
11 Kas 2015
Mesajlar
36
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
45
Slm arkadaşlar benimnaracı cam silgileri 3.kafemede calisiyor ve kapatıncada olduğu yerde kalıyor sigortasını kontrol eddim 20amperlik neden yapabilir.
 
Silecek motoru içinde sıfır konuma alan kontaklar bozuk. Motor sökülecek, onarım-değişim yapılacak

Silecek kolu kontakları kontrol edilecek
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
İlk olarak sileceğin r9 larda 2 adet sigortası var muhtemelen r11 lerdede aynıdır.atık sigorta varmı ona bak eğer yok ise silecek motorunun platin devresinde sıkıntı var
 
Evet arkadaşlar dün silecek motorunu soktüm ve kantaklarına bakdım sağlam ve motorun icini iyice söktüm ve 3tane kömür var icinde kömürün birtanesi görevini yapmıyordu komürü soktüm ve biraz zımparaladım yerinde sıkışıp kalıyor ve kollektöre deymiyordu zıpparaladıkdan sonra motoru düzüp yerine bağladım ve şu an fasılası ve 1 .kademesi 2.kademesi calışıyor ayrıca kapatınca olduğu yerde kalmıyor yapmak isteyen eli takım tutan arkadaşlara bir yardımım olur işallah.
 
Geri
Üst