Mert Koç

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Bazılarımız da Renault kaput keçesini koymamış.Düşünen arkadaşlar vardı serviste 70 lira civarı bir rakam söz konusu.Düşünen olursa ürün kodu:658400016R

60 tl keçe + 12 tl susta =72 tl
Taktırmak isteyen, Mert arkadaşımızın verdiği ürün koduyla servisi arayıp sipariş vermesi daha uygun. Servisin elinde olmayabiliyor boşuna vakit kaybı yaşanmaz. Takılması 3-4 dk lık iş servis hallediyor.
Ben taktırdım, azda olsa faydası var tavsiye ederim.

60 tl keçe + 12 tl susta =72 tl
Taktırmak isteyen, Mert arkadaşımızın verdiği ürün koduyla servisi arayıp sipariş vermesi daha uygun. Servisin elinde olmayabiliyor boşuna vakit kaybı yaşanmaz. Takılması 3-4 dk lık iş servis hallediyor.
Ben taktırdım, azda olsa faydası var tavsiye ederim.

Bir de klipsleri varmış galiba onlarda içinde mi abi ?

Kaput keçesi aracın boyasını koruyor,hararet sebebiyle zaman içerisinde kaputun boyasında solma olabiliyor...

tesekkurler mert.

HTC HD2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bende aracı servise götürücem bugün sunroof için gitmişken bunuda yaptırayım Megane içinde vardır sanırım? Sağol Mert bilgi için...

Bazılarımız da Renault kaput keçesini koymamış.Düşünen arkadaşlar vardı serviste 70 lira civarı bir rakam söz konusu.Düşünen olursa ürün kodu:658400016R

Çok tşkederm arkdaşım bende düşünyordum kaput keçesi taktırmayı.

Susta diye klipsleri kasdettim. ikiside aynı şey Mert kardeş.
Ben onu usta diye okudum abi... :cool:
Bende aracı servise götürücem bugün sunroof için gitmişken bunuda yaptırayım Megane içinde vardır sanırım? Sağol Mert bilgi için...
Büyük ihtimal vardır :eyv
Çok tşkederm arkdaşım bende düşünyordum kaput keçesi taktırmayı.

Yardımcı olabildiysem ben teşekkür ederim...

ses ve boya koruması için önemli :eyv

Geri