Merhaba Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum Benim 2011 model Fluence Extreme arbam var ancak bundan 3 ay önce sağ ön kapı panaleliEkli dosyayı görüntüle 7032 bu hale geldi servise gittiğimde bunun kullanıcı hatası olduğunu söylediler.ve garantiye giremeyecini fiyatının 195 lira olduğunu belirttiler.arkadan baktğımımdada gerçekten tırnakların hepsi kırılmış böyle bir problemle karşılaşan biris var mı? ben hiçbir şekilde sert kullanmadım.
bu olayın ardından 1 ay sonra kapı kollarının vida kapakları düştü ve kapı kolu komple elime geliyor. hemde 4 kapı bu nasıl olur anlamadım bu hafta arabanın yıllık bakımı var götürdüğüm zaman bunuda soracam ama muhtemelen bunuda garanti dışı diyecekler bunun bir yolu var mı bana yardımcı olumusunuz.acill.arabanın taksiti daha bitmeden böyle bir şey olması morelimi çok bozdu.
bu olayın ardından 1 ay sonra kapı kollarının vida kapakları düştü ve kapı kolu komple elime geliyor. hemde 4 kapı bu nasıl olur anlamadım bu hafta arabanın yıllık bakımı var götürdüğüm zaman bunuda soracam ama muhtemelen bunuda garanti dışı diyecekler bunun bir yolu var mı bana yardımcı olumusunuz.acill.arabanın taksiti daha bitmeden böyle bir şey olması morelimi çok bozdu.