Fluence privilege 1.5 dcı 105 hp :))

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan sahin_33
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Maşallahi Var Araçinin Kardeşim ALLAH Kaza Bela Vermesin , Keyifli Sürüşler :eyv :eyv

Maşallah. Allah kaza ve beladan korusun. Güle güle kullanın aracınızı.:eyv

Maşallah kazasız belasız kullan kardeşim..:eyv

maşallah, allah kaza bela vermesin...

allah kaza bela vermesin cezasız sürüşler nasip etsın :)

hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım :)) ınsallah hepımız ıcın kazasız belasız keyıflı cezasız surusler olur :)) eskı aracım yıne renault megane 2008 1.5 dcı sportway di. yolda seyır halındeyken dolmuscu basamaklıgı taktı sol tarafa komple bende aracı sattım ne alayım dıye dusunurken bu aracım denk geldı 82.000 de 2010 model 90000 bakımı bıle yapılmıs trıger setı degısmız bu bu aracı 39.000 tl ye aldım kaza boya darbe degısen yok servıs bakımlıydı arac prıvelege oluncada kacırmak ıstemedım dogrusu.. umarım mantıklı bı secım yapmısımdır ve Allah kaza beladan korur cumlemızı ınsallah...

hepınıze ayrı ayrı tesekkur ederım :)) ınsallah hepımız ıcın kazasız belasız keyıflı cezasız surusler olur :)) eskı aracım yıne renault megane 2008 1.5 dcı sportway di. yolda seyır halındeyken dolmuscu basamaklıgı taktı sol tarafa komple bende aracı sattım ne alayım dıye dusunurken bu aracım denk geldı 82.000 de 2010 model 90000 bakımı bıle yapılmıs trıger setı degısmız bu bu aracı 39.000 tl ye aldım kaza boya darbe degısen yok servıs bakımlıydı arac prıvelege oluncada kacırmak ıstemedım dogrusu.. umarım mantıklı bı secım yapmısımdır ve Allah kaza beladan korur cumlemızı ınsallah...

çok iyi fiyat privilege için allah kaza bela vermesin

yönetici arkadaşlarım arkadaşıda ekleyin listeye :eyv

Jantlar çok güzel oturmuş, maşallah.
Güle güle kullanın.

Geri