Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Aracım latitude executive Full donanım benim sorum araçta kapıları açtığım zaman mercedesteki gibi farların yanması gerekmez mi? Yada araçtan inince belli süre yanması gerekmez mi ?
yol bilgisayarından ayarlanıyordu bir tanıdığın jettasında veya araçtan inerken bir defa selektör yapın yazdığım bilgiler tahminimce üretilmiş bilgilerdir bilen arkadaşlar daha kesin cevap vereceklerdir
Hocam öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.kartın üzerinde tuş var genellikle eller serbest kullanıyorum ayarlar tarafındada mevcut değil servis yazılımla yapabiliri mi acaba ?
isterseniz telefon açıp sorun bence vardır bu özellik bu arada aracın farları auto konumdayken çalışıyor bildiğim kadarıyla eğer öyle de çalışmıyorsa aklıma başka bir şey gelmiyor bilen arkadaş varsa sizi aydınlatacaktır
Aracım latitude executive Full donanım benim sorum araçta kapıları açtığım zaman mercedesteki gibi farların yanması gerekmez mi? Yada araçtan inince belli süre yanması gerekmez mi ?
iyi akşamlar
renaultlarda o özellik mevcut değil,ama vw ve audide var diye biliyorum. ama kart üzerinden farları açıp kapatabiliyorsunuz. en uygun olanıda bu bence. gece arabadan bişey alıp veya koysanız devamlı yanıp söncek,gerek yok. servise danışmanızda fayda var. yada şöyle deneyin bide. farları otomatik moda alın,akşam olunca aracı açıp kitleyin.olursa böyle olur. saygılar