18 Ağu 2012 #1 batu_rxt Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 215 Tepkime puanı 0 Puanları 0 sitemizde sorun mu var yazılar bir değişk oldu bugün yoksa benim pcde mi sorun var:soru
18 Ağu 2012 #2 Kerem Mert Kerem Mert BERBER, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Şub 2012 Mesajlar 663 Tepkime puanı 0 Puanları 0 ne gibi hocam
18 Ağu 2012 #3 bilalrx Bilgi Girilmemiş evet genelde i harflerı y olmuş gibi, dil sorunu mu virutik bişimi belli değil.... yabancı dilli sayfa gıbı olmuş... :soru:berbat
evet genelde i harflerı y olmuş gibi, dil sorunu mu virutik bişimi belli değil.... yabancı dilli sayfa gıbı olmuş... :soru:berbat
18 Ağu 2012 #4 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,896 Tepkime puanı 1,846 Puanları 113 Yaş 56 Ben bir sıkıntı göremedim,alıcınızın ayarlarıyla oynayınız...
18 Ağu 2012 Konuyu Başlatan #5 batu_rxt Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 215 Tepkime puanı 0 Puanları 0 *USTA' Alıntı: Ben bir sıkıntı göremedim,alıcınızın ayarlarıyla oynayınız... Genişletmek için tıkla ... abi şuan yazdığın yazı mesela ılar y olmuş mesela
*USTA' Alıntı: Ben bir sıkıntı göremedim,alıcınızın ayarlarıyla oynayınız... Genişletmek için tıkla ... abi şuan yazdığın yazı mesela ılar y olmuş mesela
18 Ağu 2012 Konuyu Başlatan #6 batu_rxt Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 215 Tepkime puanı 0 Puanları 0 bilalrx' Alıntı: evet genelde i harflerı y olmuş gibi, dil sorunu mu virutik bişimi belli değil.... yabancı dilli sayfa gıbı olmuş... :soru:berbat Genişletmek için tıkla ... aynn benimde öle
bilalrx' Alıntı: evet genelde i harflerı y olmuş gibi, dil sorunu mu virutik bişimi belli değil.... yabancı dilli sayfa gıbı olmuş... :soru:berbat Genişletmek için tıkla ... aynn benimde öle
18 Ağu 2012 #7 VuRaLLy Vural EFE, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 28 Eki 2011 Mesajlar 536 Tepkime puanı 7 Puanları 0 Yaş 33 sorun sızın web browserınızda arkadaslar
18 Ağu 2012 #8 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,896 Tepkime puanı 1,846 Puanları 113 Yaş 56 batu_rxt' Alıntı: abi şuan yazdığın yazı mesela ılar y olmuş mesela Genişletmek için tıkla ... Şimdi bak kardeşim,dil paketini trmelih olarak seçip deneyin...
batu_rxt' Alıntı: abi şuan yazdığın yazı mesela ılar y olmuş mesela Genişletmek için tıkla ... Şimdi bak kardeşim,dil paketini trmelih olarak seçip deneyin...
18 Ağu 2012 #9 *MELiH Melih LALE, Yönetici Başkan Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 1,516 Tepkime puanı 7 Puanları 36 Yaş 34 internet explorer kullanıyosanız Görünüm > Kodlama > Türkçe Windows Seçiniz. düzelmesi lazım.
18 Ağu 2012 Konuyu Başlatan #10 batu_rxt Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ocak 2011 Mesajlar 215 Tepkime puanı 0 Puanları 0 *MELiH' Alıntı: internet explorer kullanıyosanız Görünüm > Kodlama > Türkçe Windows Seçiniz. düzelmesi lazım. Genişletmek için tıkla ... melih kardeşim saolsun bu sorun bölelikle düzeldi
*MELiH' Alıntı: internet explorer kullanıyosanız Görünüm > Kodlama > Türkçe Windows Seçiniz. düzelmesi lazım. Genişletmek için tıkla ... melih kardeşim saolsun bu sorun bölelikle düzeldi