Fren pedalını birden bırakınca gelen ses

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan toprak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

toprak

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkeze merhaba...yeni yılınızı kutlarım sağlıklı huzurlu yıllar geçirmenizi
dilerim...
iki üç güdür fren pedalını ani bıraktığımda bir ses geliyor
servise sordum bir parça boşluktan dolayı
ses yapıyormuş hepsinde varmış renault un
bi çalışması olursa bilgi vereceklermiş
bu ses herkezde var mı
birde sol arka kapıdan kasislerde bir tıkırtı geliyor

evet doğru kronik bir sorun oda var ben şahsen sorun etmedim. fakat fren gücünde azalma veya takılma oluyorsa peşini bırakmayın. bilgi vermelerini beklemekten çok siz bilgi almaya çalışın bu arabayı çok alan var ve bahaneleri yoğunuz olabilir. her ay arayabilirsiniz.

fren pedalından ayagınızı cekınce uyuz bı ses cıkıyor bendede var ne yazıkki :(

Bende iğrenç bir yay sesi de geliyodu fren pedalından serviste temizleyip yağlamışlar sesi kesti şuanda tek sorunum pedalım sağa sola oynaması ona da yapcak bişeyleri yokmuş

Bende iğrenç bir yay sesi de geliyodu fren pedalından serviste temizleyip yağlamışlar sesi kesti şuanda tek sorunum pedalım sağa sola oynaması ona da yapcak bişeyleri yokmuş
Benimde fark ettiğim bi durum oldu silecekler en hızlı konumda calısırken frene basılı tutarsanız pedal oynuyo sağ sola??? anlam veremedim

Freni birden bırakınca benim araçtada var ses. Daha önce varmıydı bilmiyorum aldığımdan beri ilk defa müziğin sesini kapattım rüzgar sesi vs varmı diye bakmak için. Frenden ses geliyor ne hikmetse

bendede aynı sorun vardı hatta çok dur kalk yapınca debriyajdan bile ses geliyordu.
servise götürdüm halletiler sorunu şimdi sessiz ve sorunsuz

Captur'da da bu ses var, pedalı sert bırakınca tak diye ses geliyor...

Geri