Galaxy s5 Rnav'da Rehber Görünmüyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan joker_y
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

joker_y

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar merhaba. Daha önce buna benzer bir konu açılmıştı, o konuyu inceledim. Rehberimi telefona aktarmama rağmen hala galaxy s5 cihazımdaki kişileri R-Nav' da göremiyorum.

Reheri telefona aktarmak dışında yapabileceğim ne olabilir ?

telefonu eşlerken size soruyor rnav rehbere erişmek istiyor izin veriyormusunuz diye biliyorum benim telefonumda Galaxy nexus. o seçimi yapmadan tamamlamış olabilirsiniz eşlemeyi silip yeniden eşlerseniz ve eşlerken telefon üzerinden sorulduğunda onaylarsanız olacaktır diye düşünüyorum.

telefonu eşlerken size soruyor rnav rehbere erişmek istiyor izin veriyormusunuz diye biliyorum benim telefonumda Galaxy nexus. o seçimi yapmadan tamamlamış olabilirsiniz eşlemeyi silip yeniden eşlerseniz ve eşlerken telefon üzerinden sorulduğunda onaylarsanız olacaktır diye düşünüyorum.

Tekrar deneyeceğim. Teşekkürler

Sorun halloldu teşekkürler

Geri