Garanti kapsamı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmetab
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ahmetab

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 2012 model duster aracım var sis lambası taktırmak istiyorum garantisi bozulurmu

Serviste taktırırsan sıkıntı olmaz,dışarıda yapılan müdehaleler garantiyi bozuyor,devamlı gittiğin bir servis varsa görmezden gelebilir bunu...

Peki sol koldaki arka sis farına dahil etmeye kalksak garantiyi bozuyor diyelim, ayrıca bir düğmeye bağlatsak sadece arabadan elektriğini alıyor olmakta bozar mı garantiyi?

Her türlü oynama garantiyi bozuyor diye biliyorum. Bir yerden bir yere kablo dahi çekilecekse servis çekmeli ki garanti bozulmasın.

Kardeşim ben arabaya kendim sis taktım tesisat yaptım yayları kestim ama garantiden çıkmadı görmezden geliyorlar ama yinede sen bilirsin.

Kardeşim ben arabaya kendim sis taktım tesisat yaptım yayları kestim ama garantiden çıkmadı görmezden geliyorlar ama yinede sen bilirsin.
görmezden geliyorlar ama arabada elektiriksel bir arıza çıktığı zaman hiç sanmıyorum görmezlikten gelsinler yapılan işlemlerle alaksaı olmasa bile..

Elektrik sistemin garanti dışı kalır

oynadığın yer garantiden çıkar, yani... :cool:
serviste yaptırırsan ıstediğin gibi oynarsın... serviste senle-cüzdanla oynar ayrı mevzu tabe... :D

bizim sisler serviste takıldı bir sorun olmadı. Ama servis harici oynamalar garanti dışı bırakıyor. Jantlar da serviste değişmişti bizim ve balans yüzünden götürdük. Jantlar değişmiş bişey yapamayız dediler 1 haftalık araca. Daha sonra bu serviste takıldı deyince yaptılar.

bu arada ahmet ba isminde bir hocam vardı :) matematik öğretmeni misiniz :)

Acaba sis farlarını alıp servise bakım esnasında takmasını istesem takarlar mı?

Geri