*Gökhan42 92 Skoda Forman -

*Gökhan42

Yasaklı Üye
Bilgi Girilmemiş
Herkese Selamlar.. 4-5 hafta önce Araba alacagımı soylemistim, Renault Express ararken Skoda Forman Buldum yakın köylerin bitanesinde Motosikletimle takasa girdim.. Altını ustun ayarladk Aldık şükür... Arac Resimlerini detaylı atamadım O gun bugundurde zamanım olmuyor pek internette .. Skodayı köyler arası yollarda tarla işlerine Yük falan işlerine Kısacası Tabiri caizse Köyde Eşek niyetine biniyoruz üstüne Bagajda taktım Arka koltukları söktüm.. MEgane'de Makam Aracımız :tony :aytuğ

Buda Skodam 1.3 Karbüratörlü 92 model Cekoslavak malı Atiker LPG'li ..

Uploaded with ImageShack.us

Bunlarda BONUS ...

Uploaded with ImageShack.us

MaşAllah kardeşim kazasız belasız bu arada peugeot partnerde 42 CSZ 70'i Kütahya'da gördüm ama foto alamadım.:D

Alan satan hayrını görsün, cefakar ve sorunsuz araç olarak biliyorum.

MaşAllah kardeşim kazasız belasız bu arada peugeot partnerde 42 CSZ 70'i Kütahya'da gördüm ama foto alamadım.:D
oda bişeymi Konya Anadolu sanayiide 42 CZS 60 Gördüm ben yanımda [MENTION=2115]croman[/MENTION] Burak vardı :D Sagolasın..
Alan satan hayrını görsün, cefakar ve sorunsuz araç olarak biliyorum.
1.3 motor Onu sıkıştırıp üzmezsen oda seni üzmez :) Sagolasın

orta konsola bayıldım :eyv tamamen doğal :aytuğ kazasız belasız kullanmalar :eyv

Z plaka Seydişehir değil miydi yaw? ıslık Allah kaza bela vermesin.qw

Z plaka Seydişehir değil miydi yaw? ıslık Allah kaza bela vermesin.qw
Z sarayönü ... Sagolasın.. K Seydişehir S Kadınhanı R Cihanbeyli :)

Gökhan bey aracınız hayırlı olsun.Güle güle kullanın,bu arada ben de aslen Seydişehirliyim.Konya büyük yer ama hemşeriyiz.Flash almayı düşünüyordum ben de fakat temizini bulamadım.1992 model çok temiz bir Forman 135 L buldum.5.000 tl.Pazartesi nasipse satışını yapacağız.Araç ikinci aracım olacak.Yazın köyde kentte binmek üzere.2001 model Marea ELX aracım var.Daha önce 3 yıl kadar forman kullandım tek kelimeyle vefakar cefakar bir arabadır.

Geri