Gösterge sıfırlama yardım?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan reis64
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

reis64

Mustafa Fındıklar,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar göstergedeki değerler nasıl sıfırlanır ben sadece km sıfırlamayı biliyorum detaylı açıklarmısınız lütfen? aracım 2011 model clio3 hb 1.5 dci 85 hp şimdiden teşekür ederim.

Son düzenleme:
sırayla her göstergeyi ayrı tıklayıp(koldan veya panodaki km pimden seçip) birkaç sn basılı tutup 0-sıfır veya tire --- çıkana kadar bekle, geç, diğerleri de aynı sistem... gösterge uygunsa tabıkı...

bizde koldan seçiyorsun km saatinin önğndeki düğmeye basık tutuyorsun ... her biri için teker teker...

Bizim araçta herbirini tek tek sıfırlamaya gerek yok. 1 tanesini sıfırlasan diğer hepside sıfırlanıyor. daha basitleştirmişler.

Km tek başına sıfırlanıyor.Diğer yol bilgisayarı değerlerinden herhangi birisini sıfırladığında bütün değerler sıfırlanır.En azından bizde öyle,seninkide muhtemelen öyledir.

Diğerlerinide Km sıfırlama gibi hangi göstergeyi sıfırlayacaksan seçip basılı tut...:eyv

Tamam anladım teşekkürler

Bizim araçta herbirini tek tek sıfırlamaya gerek yok. 1 tanesini sıfırlasan diğer hepside sıfırlanıyor. daha basitleştirmişler.

benimkinde ayrı ayrı allahtan:) yakıt canavarı olduğumdan sadece tüketim ortalamasını sıfırlıyorum meraktan sık sık:D

Geri