Groupama , Axa ve Ak sigorta Kasko teklifleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan edo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

edo

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Yeni teslim alacağım clio 4 ikon 90bg dci 1.5 aracım için kasko yaptırmayı düşünüyorum.

Aldığım Teklifler

Groupama 1346 TL
Axa 1568 TL
Ak sigorta 1810 TL

içlerinde en uygun fiyat Groupama dan geldi.. Tercih edilebilir bir sigorta şirketi midir. Aslında aklımda Axa sigorta var ama karar veremedim. Sizce ne yapayım ?

Groupama için ödemelerde aksilik yapıyor diyorlardı,araştırmadan yaptırma derim,ben AXA ile çalışıyorum...

gördüğüm kadarıyla çoğu arkadaş axa ile çalışıyor. benim trafik sigortam da senelerdir axa.. çok şükür bir kaza bela yaşamadım. onun için bilemiyorum tabi uygulamaları nasıldır ödemeleri hızlı mıdır vs..

siz axa sigortayı kasko yaptıracak birine gözünüz kapalı tavsiye eder miydiniz Mustafa bey

Bugüne kadar bir kere ihtiyacım oldu,sene 2004 yetkili serviste onarım yapılmıştı,ben bir şeye karışmamıştım,%65 indirimle devam ediyor benim poliçem,ama çevremdekilerden şimdiye kadar AXA hakkında en ufak şikayet duymadım...

teşekkür ederim. cevaplarınız için. sanırım tercihimi axa dan yana kullanacağım. yarın son anda bir değişiklik olmazsa.

3 yıldır groupamadan yaptırıyorum mini onarım dışında şükür kaskoluk bir durumum olmadı ama sıkıntı yaşayacağını zannetmem fiyatıda uygun tercih edebilirsin

2007 clıo 1.2
% 50 indirim kasko 700
%10 indirim sigorta 240 liradan yaptırdım 41 plaka

Geri