DEMİRTAS
Bilgi Girilmemiş
Maşallah Kazasız belasız...alıntı yaparak mesajlara cevap yazamıyorum, ya benim makinada problem var yada web sayfasında? o yüzden iyi dileklerde bulunan arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum.
Film uygulamasını servis kendi bünyesinde bulunan personel ile yapmıyor. Dışarıdan anlaşmalı bir firma yapıyor. Avantajı bu firmanın elinde tüm renault modellerine ait filmler hazır kesilmiş olarak bulunuyor. Aracın üstenden tekrar tekrar ölçü almak ile uğraşmıyorlar. servis eğer sökülmesi gerekiyorsa kapı içi vs. gibi konularda devreye giriyor. nerde ne var hangi tırnak , hangi vida vs gibi konularda servisteki elemanların bilgisi doğal olarak daha fazla.
Trafik çevirmelerinde bir işe yaramıyor tabi ki sonuçta ruhsata işletmek önemli. bu durumlarda kişisel beceri ve ikna devreye giriyor. Aile arabalarında pek zorlamıyorlar , arabada çocuk var, hanım kullanıyo vs. gibi bahaneler ile halledilebilir diye düşünüyorum. Tabi cins olanına denk gelmezsek
fiyat konusu araca göre değişebilir, bizim araçlarda cam çok malum, ancak yardımcı oluyorlar. ben 350 TL 6 taksit yaptırdm . daha ucuza da yapılabilir. Sevgili göbeklisüpermen arakadaşım tanıştırdı beni servisle , gayet ilgili ve titizler . ben bundan sonra orayı kullanmayı düşünüyorum.
Servisle firmanın anlaşıp birlikte iş yapmaları çok iyi olmuş...