Renault araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/JNd6g64cBVo65BaOkKvczx
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bir de resimdeki gibi bir olay var. Benim aracımda da (makyajlı kasa olduğu için) farların altında siyah kapaklar var. Yani far ile tampon arasında resimdeki ledlerin yerleştirilmesi için bir boşluk mevcut. Resimdeki orjial led farları alsak montajını yaptırma şansımız olabilir mi acaba?
Bir de resimdeki gibi bir olay var. Benim aracımda da (makyajlı kasa olduğu için) farların altında siyah kapaklar var. Yani far ile tampon arasında resimdeki ledlerin yerleştirilmesi için bir boşluk mevcut. Resimdeki orjial led farları alsak montajını yaptırma şansımız olabilir mi acaba?
İstanbuldaysaniz yenibosnada cenmax bayi var. İnternetten arastirin. Belirttiginiz yere cok guzel led isik yaparlar. Fiyat yanlis hatirlamiyorsam 200 du