Gunduz ledleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan GKHN52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

GKHN52

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
3 GÜN ÖNCE Yeni Latitude Executive 1.5 dCi 110 bg ALDIM DAHA ARABAYA ALIŞAMADIM VE BIRCOK SEYİNİ ÖĞRENEMEDİM ARABA IYI GUZEL AMA COK ILGINC KI CLİO DA BİLE OLAN GUNDUZ LEDLERİ BU ARABA YOK MAKYAJLI KASADA OLACAK DİYORLARDI AMA YOK BİRDE ARABAYLA BIRLIKTE BİR USB VERDİLER ORTA KONSOLDAKİ EKRANLA ALAKALI VIDEOLARI IZLEDIGIMDE BAZI SEYLERIN BENIM ARABAMDA OLMADIGINI FARK ETTIM. YOKSA VARDA BENMI BULAMIYORUM YARDIMCI OLURSANIZ SEVINIRIM.ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.bırde bu arabada start stop varmı?

Son düzenleme:
Bu sorularınızı hepsi kullanma kılavuzunda yazıyordur muhtemelen. Ama burada ki bilen arkadaşlarımız da size yardımcı olacaklardır.

kullanım klavuzuna bir göz atın derim yazmıyorsa elimizden geldiği kadarıyla bilen arkadaşlarımız cevaplayacaktır sorununuzu bu arada yeni aracınız hayırlı olsun kazasız belasız kullanın :)

teşekkür ederim ıyı dıleklerınız ıcın aslında göz ucuyla bır baktım ama detaylı bakmak gerekiyor sanırım

Yeni Araciniz hayili ugurlu olsun Allah utandirmasin

Aracinizda start stopun oldugunu biliyorum onun haricinde araniz ile ilgili bir cok bilgiye Latitude klübümuzden ve web uzerinden ulasabilirsiniz akabinde kullnma klavuzuda size yeterli bilgileri sunacaktir...

Kazasiz Cezasiz Guvenli Surusler Dilerim..

İconcanımın R-NAV Multimedia Sisteminden Tapatalk 4 ile Gönderildi

teşekkur ederım

teşekkürler

Hayırlı olsun.

TeŞekkÜr ederİm

Geri