Güzel Kızım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan shaldos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

shaldos

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Kendileri 92 Model 1.7 TXE olmaktadır. Rektefiye Edilmiştir. Bu kurban bayramında İstanbul - antalya Lpg ile ortalama 160 KM hızla 216 TL yakmış olup... Yolda polo, Kuşlar smile.webp, fiorino ile dalga geçmiştir.. kendilerini çok sevmekteyim... Bu sefer fotoları yükleyebildim.

Aracımın ön tampon fiber kaplaması güvenlik kapıyı yanlışlıkla üstüme kapatınca aracım otomatik kapıyı altına almıştı :) ondan dolayı soyulma var.. sağ far ise beni benzinliğe çeken araç viraja hızlı girince halat kopup gelip çarpmıştı böylece halatın kopmasıyla da sağ farım kırılmıştı.. arka cam tek parça en koyu filmdir. önlerde çakar mevcut :)

Allah kaza bela vermesin;epey bir bakım istiyor sanki 92'miz.....

dışardan gördüğünüz bakım olarak ne istiyor sizce.. dışardan benim göremediğim sinyaller veriyor demek ki bizim kız :)

Dışarıdan sadece arka bagaj kilidi,silecek,torsiyon ayarı birde sanki sol tarafta yağ akıtmış(genelde benzin otomatiği bozuksa yapıyor)stoplar vs gözüküyor birde ön kaput boyanacakmı?o var ama sizin listeyi inceliyorum masraf oradan var gibi epey hala fiyat bulamadımdahımm

valla haklısınız... arka stoplarım değişecek, bağaj kilitimde öyle, yağ kaçırma dediğiniz gibi otomatikten geliyor oda değişecek. torsiyonlarda öyle zaten araca yay taktırıp alçaltacağım.. torsiyonları da o sırada yaptıracağım.. kaputta fiber kaplama mevcut...

Güzel Araç ALLAH Kaza Bela Vermesin :eyv

Dışarıdan sadece arka bagaj kilidi,silecek,torsiyon ayarı birde sanki sol tarafta yağ akıtmış(genelde benzin otomatiği bozuksa yapıyor)stoplar vs gözüküyor birde ön kaput boyanacakmı?o var ama sizin listeyi inceliyorum masraf oradan var gibi epey hala fiyat bulamadımdahımm
Uzman gözüyle tahlil başka oluyor... :)
Kazasız belasız kullan kardeşim...:eyv

• Beğen
Tepkiler: shaldos
Geri