Hırs Yaptık Aldık :D

Uther77

Savaş ŞEN
Başkan
77-Yalova
Selam dostlar bugün galaxy note 2 almış bulunmaktayım uzun zamandır çok takip ettim çok istiyordum bugün ben Teknosada çalıştığım için personele özel 1399 tl fiyat çektiler çok iyi bir fiyat piyasayı takip eden bilir bende hemen aldım :) 1.6 ghz 4 çekirdekli işlemci var gayet hızlı şuanki izlenimlerim olumlu yönde düşünen varsa tavsiye ederim kullanan varsada yorum beklerim :) teşekkürler

hayırlı olsun güle güle kullann .. benim de içim gidiyo note 2 ve s3 lere ama note2 cok buyuk degılmı , tek sorun o gıbı gozukuyo. kullanımı rahat mı acaba ? cebe falan sıgmaz kolay kolay heralde :) konusurken falan tutması zor oluyo mu telefonu ?

Büyük boyutlu telefonlar hiç hoşuma gitmiyo ama bu gidişle mecburiyet olacak gibi

Samsung galaxy serisi mükemmel. 2-3 Note farketmez

GT-I9100 cihazımdan gönderildi

hayirli olsun gule gule kullanin..

Hayırlısı olsun bende kullanıyorum ve cok memnunum çok iyi bir cihaz... Taşıma konusunda hiç bir zorluğu yok gayette sığıyor cebe :)

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hayırlı olsun kardeşim güle güle kullan...:eyv
*USTA takoz Nokia ya devam...:D

hayırlı olsun güle güle kullann .. benim de içim gidiyo note 2 ve s3 lere ama note2 cok buyuk degılmı , tek sorun o gıbı gozukuyo. kullanımı rahat mı acaba ? cebe falan sıgmaz kolay kolay heralde :) konusurken falan tutması zor oluyo mu telefonu ?

Alışınca gayet rahat diğerleri oyuncak gibi geliyor :D tavsiye ederim

Hayırlı Olsun Kardeşim :eyv

Geri