Hoparlör Yardım .............

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
Bana kaderimin bir oyunu 2 adet ön ve arka hoparlörüm patlak çıktı epeydir doğru dürüst müzik dinleyemiyorum tekte olamayacağından 4 adet ön arka hoparlör lazım hem fiyatı hem kendi güzel:pönerilerinizi bekliyorum böyle zorlayınca özellikle bas ve tizlerde cırlamayacak teybede fazla gelmeyecek ne olabilir sizcehımmTeyp özelliklerimde
Sony DSX-A30 4x50 w....

Jameson Yada Kenwood Olabilir Abi Hem Fiyatları Makul Hem Ses Kalitesi Güzel

• Beğen
Tepkiler: ROADFOX
Valla Jameson'un J'sini bile duymak istemiyorum:pislik​Kenwood olabilir sanıyorum da benim takıldığım 200 w mı bakayım vs ?

Caraudida Var Ama Yok Aga Biraz Kalite Dersen Hertz Yada Kicker Derim Abim

Şu muhteremlerin fiyatları vs yokmudur yaw iyiki 48 yılda 1 işimiz düştü cıx cıx cıxxıslık

Kenwoodlar 40 50 Lira Arası Bişey Abim Caraudiolar En Son 70 Liraydı Hertz Kickerlar 100 Liradan Başlıyor

İyi işte sen ortaya karışık 4 tane kargoyla 100 tl'yi geçmeyen bişey yap yorma benii:aytuğ

Ben Bizim Bir Abimiz Var Tesisat İşi Yapıyor Onunla Görüşeyim Kaliteli Uygun Bişeyler Ayarlarım Abime

• Beğen
Tepkiler: ROADFOX
Makbule geçer valla biliyorum ben şimdi alacam kafama göre ya patlayacak ya yetersiz kalacak bir soruver bakalım:tony

Tamamdır Derim Teyibin Modeli Budur Buna Uygun Hoparlör Kaliteli Uygun Güzel 4 Adet Kolon Bana Ne Olur

Geri