İlk arabam Clio 3 1.5 dci n&d

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ugurkrdg
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ugurkrdg

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Öncelikle herkese merhabalar.Yaklaşık 1 ay önce aldım arabamı.Şu anda yaklaşık 2300 km'de.
attachment.php

fakat sizlere soracagım soru bu kırmızı aractaki arka tampon altındaki eki nereden bulablirim ?
attachment.php

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yetkili servisten alabilirsin. Biraz pahalı bir parçadır. Sanırsam 500-750 TL arası bir fiyatı olması gerekiyor.

Hoşgeldiniz foruma...Aracınızıda güle güle kullanın

Ailemize hoşgeldin,aracın hayırlı olsun,yetkili servisten sipariş verebilirsin...

Ailemize hoşgeldiniz :eyv Aracınız hayırlı olsun,güle güle kullanın :)

Hos geldiniz...

Kazasız belasız iyi günlerde kullanırsın İNŞALLAH :)

Öncelikle herkese teşekkür ederim aynısından buldum burada baska bir cliocu arkadasımda sanırım polyesterden yaptıracagım aynısını kalıbını cıkartıp

Öncelikle herkese merhabalar.Yaklaşık 1 ay önce aldım arabamı.Şu anda yaklaşık 2300 km'de.Ekli dosyayı görüntüle 7075fakat sizlere soracagım soru bu kırmızı aractaki arka tampon altındaki eki nereden bulablirim ?Ekli dosyayı görüntüle 7076

yetkili serviste sadece egzoz ucu 290tl siyah kısım hariç

Öncelikle herkese teşekkür ederim aynısından buldum burada baska bir cliocu arkadasımda sanırım polyesterden yaptıracagım aynısını kalıbını cıkartıp

kalıp çıkartıp yaptıracaksan haberleşelim bendede aynı yerde karbon kaplama var ama kalıp çıkartıcaksan haberleşelim bende alırım fiyat uygun olur ??
cw823.jpg

Aramıza hoşgeldiniz

Geri