İNVERTÖR ARACA ZARAR VERİR Mİ ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan zmr35
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

zmr35

Kayıtlı Üye
35-İzmir
Cümleten merhaba sorum başlıkta belirttiğim gibi aracıma süpürge tutmak ve polisaj yapabilmek için 12-220v inventör almayı düşünüyorum çalışır vaziyette kullanmak istiyorum aracım clio 4 şarj dinamosuna ve ya başka aksamlarına zarar verirmi yorumlarınızı bekliyorum teşekkürler

Doğru bağlantı yapılırsa ve akülere aşırı yüklenmezseniz zarar vermez. Bir kere kesinlikle rezistanslı ürünler çalıştırmayınız. Bu ürünler aşırı akım çeker ve akünüzü de inverterinizi yorar. Telefon bilgisayar şarj etmek, aydınlatma için vs. kullanabilirsiniz. Tek motorlu süpürgeleri kullanabilirsiniz. İnverteriniz kaçlık yazmamışsınız ama ben polisaj gibi değişken yükleri inverter üzerinden beslemenizi tavsiye etmem.

1000 watlık cihaz alıcam ama 700 watt ı geçmiycem hocam
Doğru bağlantı yapılırsa ve akülere aşırı yüklenmezseniz zarar vermez. Bir kere kesinlikle rezistanslı ürünler çalıştırmayınız. Bu ürünler aşırı akım çeker ve akünüzü de inverterinizi yorar. Telefon bilgisayar şarj etmek, aydınlatma için vs. kullanabilirsiniz. Tek motorlu süpürgeleri kullanabilirsiniz. İnverteriniz kaçlık yazmamışsınız ama ben polisaj gibi değişken yükleri inverter üzerinden beslemenizi tavsiye etmem.

1000 watt lık inverter alıcaktım hocam max 700 watt kullanıcam

İnverterin bir büyüğünü almanızı tavsiye ederim.

Ben olsam bende kullanmam

• Beğen
Tepkiler: zmr35
Geri