İphone 6 sıkıntısı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan halil1616
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

halil1616

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
iphone 6 ile müzük dinleyebilen arkadaşlar varmı?

Bende sorun yok dinleniyor. Yazilim vs guncellemedim ama ben.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bende sorun yok dinleniyor. Yazilim vs guncellemedim ama ben.

Sent from my iphone using tapatalk

dinlenmiyor güncelleme yazilimda değişen yok , herkez için değil bazi iphonelarda bu sorun var aracin sürümü ile multimedyada uyuşmuyor, bende telefonu apple a biraktim bakacaklar

dinlenmiyor güncelleme yazilimda değişen yok , herkez için değil bazi iphonelarda bu sorun var aracin sürümü ile multimedyada uyuşmuyor, bende telefonu apple a biraktim bakacaklar

En son cozum odur sanirim, cunku aracta sorun olacagini sanmiyorum. Ama bazi arkadaslar yazilimdan sonra iphone dan dinlenmemeye basladi yazmislar.

sorun çözülürse haber verirseniz sevinirim

Bu kadar farklı olması çok ilginç. Parti parti değişiyor mu ne araçlar, benimki geçen sene mayısta TR ye girmiş. Yani ilk gelen partilerden. Sorunları yazarken TR ye geliş tarihlerini de yazmak gerekecek sanırım :)

Bu kadar farklı olması çok ilginç. Parti parti değişiyor mu ne araçlar, benimki geçen sene mayısta TR ye girmiş. Yani ilk gelen partilerden. Sorunları yazarken TR ye geliş tarihlerini de yazmak gerekecek sanırım :)

Ben nerden bakabilirim acaba ne zaman tr ye girdigine :)

Geri