Renault araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/JNd6g64cBVo65BaOkKvczx
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
beyler aracımda 185/65 r14 goodyear vector 5+ 4 mevsim lastik var ıslak zeminde frenleyince müthiş kayıyor alalı 1,5 yıl oldu 14 bin km yol yaptım normalmidir.
ıslak zeminde bütün lastikler kayar ancak 4 mevsim yerine yaz ve kış lastiklerini ayırmanızda fayda var. 4 mevsim lastikler normal lastiklere göre daha yumuşak hamur tabakasına sahip olduğundan frenleme mesafesi yağmurlu havalarda daha uzun olur.
azicik bi yagmur yagar asfaltin uzerine sanki hic islanmamis gibi gorunur , en tehlikeli zemin bence o zemin ben bi defasinda kaza yapmistim da buzdan daha fena kaydi gibi geldi bana frene azcik bastim kaydi gitti durduramamistim o zaman
Yağmurlu havada yarım saat araba sürdüm . Sonra bir köşe başında el freni denedim ama kaymadı ben de bunu anlamadım . Lastiklerim kıytırık marka ne olduğunuda bilmiyorum . Frenlerimde çok kuvvetli.