iyi bayramlar reno ailesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan devran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

devran

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar iyi günler adım devran. devoda dıyebılırsınız :) reklam olmaz umarım ama techturkeyede üyeyim ve ordaki arkadaşları ismen tanıdığımdan onları görünce buraya kaydolmaya karar verdim.aslen almancıyım b5 passat sahibiyim :) fransızları sevmezdim fakat bu rs olayı beni fransızlara yaklaştırmaya başladı . olurda denk getirebilrsem para konularını halledersem önümüzdeki aylarda mk2 clio rs almak istiyorum. herkesin bayramını kutluyorum

hoşgeldin keyifli forumlar:eyv

aramıza hoşgeldin clio RS hemde Mk2 :D işin çok zor

Aileye hoşgeldiniz....Keyifli forumlar

herkese çok teşekkürler ... hakan zoru başarmak kolay ya imkansız biraz zaman alır :)

Bu sitede çok imkansız başaran oldu:)seninkide zaman alsın aga bekleriz sıkıntı yok ama fransızın tadınada bak yani:)

HoşGeldin,SefaGeldin...

Hoşgeldin aramıza

eyvallah hocam bakıcaz görücez bendeki ön yargıyı kırıcak olan arkadaşlar burda tabuları rs yıksın :) hiçbirzaman almanın konfor ve güvenlik hissiyatı olmayacak ama bana biraz atraksiyon lazım. bi mk 2 bulup burda hepberaber imkansızı başarmak lazm hehe :) çok ta zor değil yürütmek.yürütmesine yürütülürde temizini bulmak mesele. acelemiz yok yav. temizini buldukmu çökeriz üstüne...

arkadaşlar saolun misafirperverliğiniz için herkese tekrardan iyi bayramlar

Geri