İzmİrde olan arkadaŞlar buluŞalim artik......

sherifffromizmir

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaşlar, ben Şerif.
2012 Model Dacia Logan MCV 7 Kişilik aracım var.
İzmirde oturuyorum. Hafta sonu ya da hafta içi bir akşam buluşsak güzel olmaz mı?
Bence Mükemmel olur!!!
Yer olarak İnciraltı olabilir diyorum!!! Önerisi olan arkadaşlar lütfen yazsın.
Sağlıcakla kalın.....

Buluşuruz çok iyi olur öyle bi planım var.yer olarak bişeyler düşünürüz. forum bornovanın orda köprü altı var mükemmel yer orda buluşulup bişeyler yaparız.

Bende gelebilirm...İnciraltıda güzelde forum bornovanın ordaki köprüaltı daha uygun ve rahat olur

çok güzel olur sadece kuzey tarafından gelicek olanlara inciraltı ters kalmasın, bornova-karşıyaka tarafları.
şu da var, inciraltı tarafında olanlara(güney) da bornova uzak kalmasın yani demem o ki orta yeri bulalım, sakin olsun bir de geniş yer ne de olsa araçları park etmek gerek.
bence keyifli olur, müsait yeri ve zamanı konuşalım:)
olmadı bir kuzey tarafı, bir güney tarafı yaparız, hele bir buluşalım da:)

yok şehrin tam ortası bornova. herkes atlasın gelsin 10 lira yakmaz yaw :D

Vayyy gözlerim yaşardı İzmir buluşuyor...qw 12 3
Melih sen Bornova forumdan başka yerde buluşmaz mısın...:D

ya bırak abi siz anadolu yakasından avrupaya avrupa yakasından anadoluya geçemiyonuz :D

ya bırak abi siz anadolu yakasından avrupaya avrupa yakasından anadoluya geçemiyonuz :D
Kıvırma şimdi:), İstanbul'da böyle bir şey olmaz ayrıca buluşmalara gitmek için 3 saat trafikte kaldığımız zamanlar oluyor burda, senin gibi evden çıkıp bornovaya 10 dakikada gelinmiyor İstanbul'da...

Arkadaşlar 24 Aralık 2011 Cumartesi tarih olarak uygun mu?
Sonuçta çoğunluğun onayladığı bir tarih olsun.
Yer olarakta ben Balçova tarafında oturuyorum, fakat çoğunluk ne derse ben uyarım.
Bornova - Karşıyaka - İnciraltı ..... neresi olursa olsun ben gelirim.

Güncel :eyv

Geri