• Ağımız Büyüyor!

Güncel tartışmalar, etkinlikler ve anlık paylaşımlar için bizi sosyal medyadan da takip edin.

otoahmet

İzmirli Kangoo da Cruise Controllü oldu

hayırlı olsun.. darısı benim başıma inşaallah..

Hayırlısı şehiriçi çevre yolunda işe yarar ama şehirler arası şart .

Depo göstergesine ayar çektirmek gerekecek herhalde gelince uğramaya çalışırım Neco :eyv

450km oldu hala 4/3 ün üzerinde gösteriyor ortalama 5.6lt. Depo full dü.

Normalde bu km de dijital göstergede ortaya geliyordu.Ustam gösterge normal mi? Biraz daha ortaya yakın olması gerekirmiydi ?

Kalan km de 1400 gibi ,kalan km yi çok gösteriyor ??.Ayarlar yapılırken depo 60lt seçilmiş,gösterge ibreli işaretlenmişti.İbrenin ortanın üzerinde çeyrekte olması Normal mi ?

Depo için kalibrasyon ayarını yaptır kardeşim, yazdığına göre şuanda göstergen hatalı çalışıyor...

Walla benim gösterge normal çalışıyor eski göstergede 2 çizgi mazott varken ceyrek üstüydü biraz normal dediler ayrıca depo full olucan düzelebilir demişlerdi. Düzelmesse kalibrasyon yaparız demişti usta bir yaptır istersen abi

Son düzenleme:
Güle güle kullan, depoyu fulleyince düzelir tahminim.:eyv

Depoyu fullemiştim zaten genelde en fazla yarım depoya iner :)

Dün tekrar baktım 470km yol bilgisayarında harcanan 27lt gösteriyor.Kalan yakıtla 1200km yazıyor.

İbre 4/3 ün altına inmiş şimdi normal gibi, o zaman hareket halinde olduğundan dı sanırım bagajda vardı daha fazla gibiydi.

Biraz daha kullanayım :eyv sakin kullanım ve cruise den dolayı yol bilgisayarından daha az yakmış olabilir.

Geri