Joy modele uyumlu arka hoparlör

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan anll23
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

anll23

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Aracım joy model ve arkaya 2 hoparlör taktırmayı düşünüyorum. Hangi frekans ve watt aralıklarındaki hoparlörler uyumlu olur? 13 cm almayı düşünüyorum. Birde tavsiye edeceğiniz markalar nelerdir? Fiyatı 100 civarı düşünüyorum. Örneğin aşağıdaki hoparlör uyumlu olur mu? Teşekkürler.

http://www.vatanbilgisayar.com/pioneer-ts-g1332i-13-cm-2-yollu-hoparlor-240-w.html

13 mu yoksa 16 mi? Daha onceki konularda 16 cuk oturuyor demislerdi...

Ben 13 cm uyumlu diye biliyorum?

hocam hoparlörü taktırdınız mı acaba?

detaylar konusunda bilgilendirirmisiniz. çoğu yerde arka kapılarda kablo olmadığını duydum kabloları siz mi çektirdiniz?

hangi marka ve hangi ölçülerde hoparlör aldınız?

Henüz yaptırmadım. Hangi hoparlörün uyumlu olduğunu öğrenmedim. Bildiğim kadarıyla b sütununun oraya kadar kablo var araçta. Oradan birleştirmeleri lazım.

Araçlara göre ebat değişiyor bildiğim kadarı ile.Benim Captur outdoor'da 16 cm.İlk çıkan modellerde 13cm sanırım.Sene farkından dolayı değişkenlik olabiliyor.Ve Yine ilk modellerde kablolar ve tizlerin olduğu yerde kablo olmuyor ekilmesi gerekiyor.

Bugün 13 cmlik Sony hoparlör taktırdım. Ses kalitesinde belirgin bir artış oldu. Kablo ve işçilikte dahil 180 e yaptılar.

kabloyu nereden çektiler? aracın yılına göre de değişebiliyormuş sanırım bende 2013 joy var sizin arabanın modeli neydi ?

Araç 2015 model. B sütununun altından çektiler.

bende yaptırıcam şimdi 2014 joy 1.2 benim kinde kablo var mı ?
önleri değiştirmiyorum. hangi marka ve kaç vat olmalı.

Geri