Kadjara Tatil Yok mu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Semavi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Semavi

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar yaklaşık 2 aydır ankara - sakarya-bolu-balıkesir-altınoluk yollarındayım ve tüm bu yolculuklarda şehir dışı yollarda sadece toplamda 2 adet kadjar gördüm.
Forumda kadjar kullanıcısı arkadaşların uzun yol memnuniyetlerini de bildiğim için sadece 2 adet görmek beni şaşırttı.
Sizlerden öğrendiğim kadarıyla az yakan ve uzun yolu güzel bir araç,sizce şehirler arasındaki yollarda neden bu kadar az kullanılıyor olabilir?

Captur ve clio çok yoğundu.

(bu süre içerisinde de forum ortamını özlediğimi belirteyim)

Kadjarlar düz yolda gitmezler dağ tepe bayır gideler bu yüzden görmemiş olabilirsiniz :salca

Şakası bir yana bende çok fazla görmüyorum sanırım çok satılmadı.

Ben bile son 1 ayda baya bir kırmızı siyah outdoor fazla görmeye başladım😊😊

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Clio ve Captur çok daha uzun zamandır satışta bu yüzden olabilir mi ?

tabi Clio ve Captur'un uzun zamandır satışta olmasının etkisi vardır,fakat daha önceki kadjarlar neden hemen satılıyor tartışmamızda 2.elinde hareketli olduğunu ve sıfır alımında bu harekete dahil olduğu kanaatine varmıştık.
Gerçekten hızlı bir alım var,bu hareketliliğin için de şehirler arası yollarda 2 ay içinde iki kez görmüş olmayı garipsedim.

Ben gecen sene agustosta aldim direk antalyaya gittim. Arac cikali daha 1 ay olmustu. O zaman bile yolda 2 tane kadjarla karsilastik, biri kutahyadaydi digerini hatirlamiyorum. Denk gelmemistir. Dun istanbulda gezmedigim yer kalmadi mesela 1 tane bile denk gelmedi, oda ayri :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ramazan bayramından önce İstanbul Avrupa yakasında hiç görmüyordum.Bayramda bi İzmir yaptım.Baya bir gördüm hatta şaşırdım dedim bu araba herhalde İstanbul da satılmıyor.Anadolu da daha fazla rağbet gördü.

sır kapısı gibi olay

Kadjar pahali arac zengin isi.zenginler de sehirlerarasi arac kullanmaya usenip ucaga biniyorlar ondandir.����

Fluence ve megane ninda fiyat olarak kadjardan farki yok.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Geri