Kadjarda bulunan eksiklikler

GONZALES01

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
1.cam kaldirma butonlari işiksiz gece sürüşlerinde sikintili
2.torpido işiksiz
3.otomatik cam kaldirma yok cami açik unutursaniz araci tekrar çaliştirip kapatmaniz gerekiyor,
4.otomatik vitesdeki harfler gece görünmüyor,
aracim 2016 icon edc

bunlardan herhangi birini gideren bir arkadaş var ise bilgilendirirse memnun olurum.

Merhaba 2016 36. Hafta üretiminden sınraki araçlarda sorunlar giderildi.

vites harfleri bende ışıklı 2016.
ama diğer eksiklerin hepsi 2017 de dahil giderilmedi.
cam kaldırma ve ayna kapatma modulu taktırdı. bu şekilde camları kumandayla acıp kapatabılıyorum.
torpido aydınlatmasıda taktırdım.
bendekı tek eksık cam butonlarının ısıgı.

şu hale bakın onu yaptım bunu yaptım dıyorum ama kadjar gibi üst segment bır aractan bahsedıyorum.
yazıklar olsun reno bana bunlarıda yazdırdın :pislik

1.cam kaldirma butonlari işiksiz gece sürüşlerinde sikintili
2.torpido işiksiz
3.otomatik cam kaldirma yok cami açik unutursaniz araci tekrar çaliştirip kapatmaniz gerekiyor,
4.otomatik vitesdeki harfler gece görünmüyor,
aracim 2016 icon edc

bunlardan herhangi birini gideren bir arkadaş var ise bilgilendirirse memnun olurum.

Bunlara ilave
kapı altı aydınlatmaları yok
Çocuk kilidi ana kumandadan alınıp 30 sene önceki gibi arka kapılara mandal konulmuş

Ota dikiz aynası aşırı tireme yapıyor

Aracım icon 1,5 dizel 2016 model 8/9/2016 da trafiğe çıktı

Bu konuda bilgsi ve çözümü olarn arkadaşlar dan yardım bekliyorum

Benim 2017 Icon aracımdaki hayatımı en zorlaştıran eksiklikler:

1. Tavandaki aydınlatmalar tek noktadan kontrol edilmiyor her biri ayrı ayrı açıp kapatılabiliyor. Çocukların arkada iki bebek koltuğu üzerindeki aydınlatmaları elimi uzatarak açıp kapatabiliyorum.
2. Kapıdaki cam ve kilit butonları ışıksız
3. Araba stop ettikten sonra, kontağı kapatmışsam tekrar arabayı çalıştırmadan herhangi bir cam açma şansı yok.
4. Aynalar aşırı titriyor
5. Carplay 3.3 verdiyosu olmasına rağmen çalışmıyor
6. Kapı içleri ve ortadaki bardak koyma yerleri aşırı küçük sadece starbucks karton bardaklarını alabiliyor. kendi mug’larımın poposu oturmuyor.

Büyük hayal kırıklığı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aracın camınıaçıp kapamak için kapıların kapalı ve kontağın açık olması gerekiyor. Bir kapı açıksa cam açma kapama yapmıyor. Motoru çalıştırmanıza gerek yok.

Camların düğme ışıklandırmasının olmaması çok kötü. araç hareket veya park ederken arka ya da yan camlar şayet açıksa çocukların parmakları olabileceği endişesi içinde oluyorum. Olurda yanlış camı kaldırırım diye herkes inince bu işlemi yapıyorum.

Kadjar icon 2017 4800 km ön cam fitili yerinden çıktı yaklaşık 80 km hıza çıkınca ön camın üstünden patırtı şeklindeki ses ile farkına vardım 2 hafta içinde yeni fitil ön cam sökülerek takıldı

Geri