26 Kas 2019 #1 selamituran61 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Eyl 2014 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 Merhaba arkadaşlar kalorifer peteğini,torpitoyu sökmeden motor tarafından ulaşma şansımız yokmu söken varmı veya yardımcı olabilecek?
Merhaba arkadaşlar kalorifer peteğini,torpitoyu sökmeden motor tarafından ulaşma şansımız yokmu söken varmı veya yardımcı olabilecek?
27 Kas 2019 #2 barisaltuntas Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 22 Kas 2019 Mesajlar 6 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 38 Merhaba, Araç nedir?
27 Kas 2019 #3 coskun34 Coşkun, Süper Moderator Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Eki 2016 Mesajlar 4,321 Tepkime puanı 5 Puanları 38 selamituran61' Alıntı: Merhaba arkadaşlar kalorifer peteğini,torpitoyu sökmeden motor tarafından ulaşma şansımız yokmu söken varmı veya yardımcı olabilecek? Genişletmek için tıkla ... Motor tarafından ulaşmak imkansız torpido sökmeden ulaşılabilir fakat sök tak yapılamaz diye düşünüyorum
selamituran61' Alıntı: Merhaba arkadaşlar kalorifer peteğini,torpitoyu sökmeden motor tarafından ulaşma şansımız yokmu söken varmı veya yardımcı olabilecek? Genişletmek için tıkla ... Motor tarafından ulaşmak imkansız torpido sökmeden ulaşılabilir fakat sök tak yapılamaz diye düşünüyorum
27 Kas 2019 Konuyu Başlatan #4 selamituran61 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Eyl 2014 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 barisaltuntas' Alıntı: Merhaba, Araç nedir? Genişletmek için tıkla ... R19 alize 98 model 1.6 enj Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
barisaltuntas' Alıntı: Merhaba, Araç nedir? Genişletmek için tıkla ... R19 alize 98 model 1.6 enj Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
27 Kas 2019 Konuyu Başlatan #5 selamituran61 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 29 Eyl 2014 Mesajlar 7 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 35 coskun34' Alıntı: Motor tarafından ulaşmak imkansız torpido sökmeden ulaşılabilir fakat sök tak yapılamaz diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Arabaların sökülmesi en zor parca sanırım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
coskun34' Alıntı: Motor tarafından ulaşmak imkansız torpido sökmeden ulaşılabilir fakat sök tak yapılamaz diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Arabaların sökülmesi en zor parca sanırım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
27 Kas 2019 #6 coskun34 Coşkun, Süper Moderator Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Eki 2016 Mesajlar 4,321 Tepkime puanı 5 Puanları 38 selamituran61' Alıntı: Arabaların sökülmesi en zor parca sanırım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle zor bozulacak parça olduğu için yeride ulaşımı da sıkıntı antifriz kullanılsa bozulmaz da su paslandiriyor
selamituran61' Alıntı: Arabaların sökülmesi en zor parca sanırım Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi Genişletmek için tıkla ... Kesinlikle zor bozulacak parça olduğu için yeride ulaşımı da sıkıntı antifriz kullanılsa bozulmaz da su paslandiriyor