27 Ağu 2015 #1 ahmetulas14 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Ağu 2015 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 0 babamin kango 2005 model arabasi var anteni kırık ve iyi çekmiyor. Sizce fotoğraftaki anteni arabaya takarmıyım? Yardim ederseniz sevinirim. ASUS_T00I-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
babamin kango 2005 model arabasi var anteni kırık ve iyi çekmiyor. Sizce fotoğraftaki anteni arabaya takarmıyım? Yardim ederseniz sevinirim. ASUS_T00I-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
27 Ağu 2015 #2 cagatay52 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 May 2011 Mesajlar 2,690 Tepkime puanı 42 Puanları 0 Yaş 36 Vida yeri uyuyormu
27 Ağu 2015 Konuyu Başlatan #3 ahmetulas14 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Ağu 2015 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 0 dr.no' Alıntı: Vida yeri uyuyormu Genişletmek için tıkla ... Onu bilmiyorum çünkü araba bizde değil ASUS_T00I-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dr.no' Alıntı: Vida yeri uyuyormu Genişletmek için tıkla ... Onu bilmiyorum çünkü araba bizde değil ASUS_T00I-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
27 Ağu 2015 Konuyu Başlatan #4 ahmetulas14 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Ağu 2015 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 0 dr.no' Alıntı: Vida yeri uyuyormu Genişletmek için tıkla ... Nasil takilir ki anten ilk kez bunu yapacağim da ondan ASUS_T00I-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dr.no' Alıntı: Vida yeri uyuyormu Genişletmek için tıkla ... Nasil takilir ki anten ilk kez bunu yapacağim da ondan ASUS_T00I-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
27 Ağu 2015 #5 cagatay52 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 May 2011 Mesajlar 2,690 Tepkime puanı 42 Puanları 0 Yaş 36 Kırık olan yerinde vida icindemi duruyor eski antenin eger elinizdeki Vidalı ise uyar icinde eski antenin vida kısmı kaldiysa çıkarmaniz gerekir
Kırık olan yerinde vida icindemi duruyor eski antenin eger elinizdeki Vidalı ise uyar icinde eski antenin vida kısmı kaldiysa çıkarmaniz gerekir
27 Ağu 2015 Konuyu Başlatan #6 ahmetulas14 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Ağu 2015 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 0 dr.no' Alıntı: Kırık olan yerinde vida icindemi duruyor eski antenin eger elinizdeki Vidalı ise uyar icinde eski antenin vida kısmı kaldiysa çıkarmaniz gerekir Genişletmek için tıkla ... Şu an ne yazik ki bilgim yok ASUS_T00I-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
dr.no' Alıntı: Kırık olan yerinde vida icindemi duruyor eski antenin eger elinizdeki Vidalı ise uyar icinde eski antenin vida kısmı kaldiysa çıkarmaniz gerekir Genişletmek için tıkla ... Şu an ne yazik ki bilgim yok ASUS_T00I-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
27 Ağu 2015 Konuyu Başlatan #7 ahmetulas14 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 25 Ağu 2015 Mesajlar 8 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Vidasi yok yeni olan antenin ASUS_T00I-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi