Kangoo 12v priz ve kolçak altına led lamba.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

*USTA

Mustafa USTA, T.C Vatandaşı,
Yönetici
Genel Başkan
09-Aydın
Kolçağın altındaki fabrika tarafından takılmamış 12v prizinin soketi var mı yok mu diye bakmışken piriz yerinin hemen üzerine kırmızı led bağladım, tesisat çekiliymiş inanlar servise sipariş verdim yarın orjinal 12v elektrik pirizi geldiğinde olması gereken yere montajını yapacağım...
attachment.php

attachment.php

Hemen bakayım bir abi

Valla araç 2008-2009 ama her yıl eklenen donanımlarla 2015 kıvamında desene usta gene bana gelecek F kangoo :D hehe

Hayırlı olsun Usta'm, artık USB takılınca da bir resim çekersin. Donanım birincisi olacak bu gidişle:eyv

Hayırlı olsun Usta'm, artık USB takılınca da bir resim çekersin. Donanım birincisi olacak bu gidişle:eyv
Öğleden sonra İnanlar Yetkili Servise priz gelecek abim, takarken çekerim fotoğrafını...:eyv

Emeğine, düşüncene sağlık. Araba 2016 yılında üretime çıkacak donanımlara ön ayak oluyor..:eyv

İşlem tamam, prizin liste fiyatı 99 Lira, RFC indirimiyle 79 Lira ödedim...:eyv
USB Şarj aletleri renkli geldi, turuncu olan tam Captur'luk, kendinden ışıklıymış... :)

Bana yok mu :) FK Kangonun senroofu eksik :))))))

Faturadaki indirim oranına ve sol taraftaki kırmızı daire içindeki yazıya dikkat, inanlar Otomotivde yapılan her işlem Reno Fan indirimiyle oluyor, bilginize...:eyv

attachment.php

Geri