Kapı Kolları Nasıl Sökülür ? YARDIM...

UGURMELIH

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Katılım
3 Eki 2011
Mesajlar
94
Tepkime puanı
0
Puanları
0
Yaş
34
Herkese merhaba. 1 yıldır aklımda olan fakat muayene nedeniyle yapamadığım komple mat kaplama olayı için artık bir engel kalmadı. Geçen ay muayeneden geçtim hemen ardından siparişle folyolarımda geldi. Fakat düzgün bir kaplama olması için dış kapı kollarının sökülmesi gerekiyor. Kime sorduysam içerden kapı döşemelerini sökmek gerek diyor. Sanayide kaportacıya sorduğumda buna gerek yok kapının kenarındaki siyah plastiğin altından civatayı çıkartarak kapı kolunu sökersin dedi. O siyah parçanın fotoğrafını aşağıya attım. Nasıl sökebilirim bu kapı kollarını hala bulamadım.
20130331160505.jpg
 
Tamamdır hallettim dediğim yerden sökülüyor 1 haftaya kadar kaplamayı yapıp foruma atacağım :D:D
 
eğer sökebildiyseniz hangi aleti kullandınız? çünkü o boşluktan içeri neredeyse bir tornavida rahatlıkla girebilir.
 
Tamamdır hallettim dediğim yerden sökülüyor 1 haftaya kadar kaplamayı yapıp foruma atacağım :D:D

Kaplamadan ziyade söküp takma işini merak ettim. İnşallah onlarla ilgili foto da gelir. :)
 
Sizden ricam söküm ve takım işini ve araçın son halini bir konu açarak koyarsanız aynı yolu izleyecek dostlarına da faydalı bir bilgi hizmeti sağlamış olacaksın. Şimdiden emeğine sağlık :eyv
 
Yaw hocam nasıl bu sayfayı görmemişim ben.Bende kollar sökülmüyor döşeme sökülerek çıkarılıyor diye maskeleme ile boyamaya çalıştım olmayınca (Cila atılınca sprey boya solma yapıyor.Akrilik sprey bile işe yaramadı.Metalik krom boya verniğe karşı hassasmış kutusunda yazıyor) S -Dizayn kapı kollarından aldım.Kollar uzaktan güzel yakından plastikler göründüğü için iyi değil.

Şunu yapmak nasıl aklıma gelmedi kendime kızdım .

Sökerek boyasam veya kaplasam süper olurdu.

Kapı kolunu boyamak veya kaplamak isteyenler için çok aydınlatıcı.Sökerkenki resimlerde olsa tam olurmuş.

Teşekkürler :eyv
 
takipte kalmalısın . İyi forumlar dilerim. Aracanızla kazasız belasız sürüşler
 
kapı kollarının nasıl söküleceği hakkında bilgisi olan yok mu ?
 
Merhaba arkadaslar megane 3 dıs kapı kolunu nasıl sokerım _ kapı kolundakı sensor elımı sokunca otomatık acmıyor aracın optık gozde sıkıntı var sanırım_sökmek ıstedim basaramadım
 
İyi akşamlar yakın zamanda boyatmak için söktürdüm yalnız başında değildim sorduğum kadarıyla kapının içi sökülmeden sökülüyor kapıyı açınca içerde kapı kolu hizasında bir tıpa var orayı açıp orada bir yere tornavida yahut başka birşeyle baskı uyguluyorlar ve söküyorlar.Kilitci 20₺ işcilik yazmıştı muhtemel kolay bir iş bence bir bak yapamazsan bir kilitciye göster 2 dakikalık iş.
 
Geri
Üst