Kilometre Göstergesi arızası

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan cesur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

cesur

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Selam arkadaşlar aranıza yeni katılıyorum ismim CESUR.2 gün önce 99 model Twingo Pack modeli aldım ancak aracımda alırken fartmediğim bir arızayı bu gün gördüm km.hız göstergesi bazen çalışıyor bazen 0 da duruyor direksiyon bazen ağırlaşıyor birde rölanti düzenli değil bu konuda yardım bekliyorum selamlar.

aramıza hoşgeldiniz twingo konusunda deneyimli olan arkadaşlar konuya cevap yazacaklardır :eyv

Öncelikle hoşgeldin Cesur.
Direksiyondaki sorun power pompası yada direksiyon kutusundan,
Göstergedeki sorun şanzımandaki km. sensöründen, gösterge tesisatından,
Rölantideki sorun da rölanti motoru ya da boğaz kelebeğinden yapabilir. tabi bunlar tahmin herhangi bir servise tamirciye gösterdiniz mi?

Öncelikle hoşgeldin Cesur.
Direksiyondaki sorun power pompası yada direksiyon kutusundan,
Göstergedeki sorun şanzımandaki km. sensöründen, gösterge tesisatından,
Rölantideki sorun da rölanti motoru ya da boğaz kelebeğinden yapabilir. tabi bunlar tahmin herhangi bir servise tamirciye gösterdiniz mi?

Arkadaşa ekstra olarak motor manifoldlardan contalardan hava alıyor olabilir rolanti için

Km Saatinin Motoru Arıza Yapmış Olabilir Aynı Sorun Bendede Vardı 2 Defa Değiştirdim O Motoru

Tachogeber kardes tüm sorun şanzımandaki km. sensöründen yanda resmi var kendin bile degistirirsin 25 tl lik bir parca tamircilere kaziklanma bosuna

Geri