Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar yeni aldığım aracın temizliğini yaparken klima ızgarasına çakmağımı düşürdüm.Aracım 2018 model Reno clio.Çakmak ısınınca patlar diye endiseliyim.Anlayan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
Merhabalar yeni aldığım aracın temizliğini yaparken klima ızgarasına çakmağımı düşürdüm.Aracım 2018 model Reno clio.Çakmak ısınınca patlar diye endiseliyim.Anlayan varsa yardımcı olabilirse sevinirim.
Hocam selamlar Ankara Renault yetkili servisinden oto elektrikciyim ızgaranın içine düştüyse önünde üç senecek var en basitten siraliyorum Sana sağ ön yolcu koltuğundan yani torpido kapağının altına doğru baktığınızda solda bir kapak var onu nazikçe çekip cikartin yada ayırın bir ışık yardımı ile oraya düşmüş mu bakın eğer goremiyorsaniz torpido komple sökülüp alınabilir kazanın içine düştüyse ekstra kazanın da inmesi lazım ama kuvvetle muhtemel torpidoyu sokmeden yukarıdaki ilk seçenekte anlattığım gibi sağ ve soldan bakın illaki görürsünüz