Renault araçlarınızla ilgili olarak daha fazla kişiye ulaşabilmek ve diğer üyeler ile sohbet etmek isterseniz Whatsapp gruplarımıza davetlisiniz. Aşağıda ki bağlantı ile aramıza katılabilirsiniz.
https://chat.whatsapp.com/JNd6g64cBVo65BaOkKvczx
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sevgili arkadaşlarım , klima konusunda anlayamadığım bir kaç husus hakkında yardımlarınızı bekliyorum.
1- AUTO ya bastığımzda klima ( ac) devreye giriyormu, ve auto ne işe yarıyor
2- ac off yazan yere bastığımda kırmızı lamba yanıyor. neden ?
3-ac yi elle devreye nasıl alıyoruz ...
aracın kullanma kataloğunda klima paneli detaylı bir şekilde anlatılıyor aracın kullanım belgesini okur iseniz internet te araştırmanıza hiç gerek yok ola ki kitapçığı anlamıyorsanız herhangi bir yetkili serviste cotech e danışın o size yardımcı olur
Zor Gibi Hiç Klimalı Arabamız Olmadığı İçin o Klimayı Açmak İçin Üzerinde A/C Yazan Düğmeden Başka Düğme Bilmiyorum Mesela, Birisi Beni'de Aydınlatsın hihi
Zor Gibi Hiç Klimalı Arabamız Olmadığı İçin o Klimayı Açmak İçin Üzerinde A/C Yazan Düğmeden Başka Düğme Bilmiyorum Mesela, Birisi Beni'de Aydınlatsın hihi