Kompe Motor fiyatı / kafa karışıklığı ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan F4R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

F4R

aynalı_sazan
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
nette gezinirken renault yedek parça satan bir site gördüm. dikkatimi çekti komple motor fiyatlarına bakayım dedim. benim aracınkini bulamadım ama clio v6 nın komple motorunu buldum. hatta fiyatı gördükten sonra emin olamadım girdim diologys den kontrol ettim motor kodu felan doğru.

ama işin ilginç tarafı komple motor için bu fiyat az değil mi?

CLIO II (03-06 Faz2) - RENAULT CLIO II RS SPORT KOMPLE MOTOR 3.0 24v V6 L7X-700 - 7701472759 - 7701709471 - clio rs motor, clio sport motor, clio 3.0 motor, clio 3000 motor, clio v6 motor

ayrıca üzerinde de baya bir extrsı var. sitedeki fiyatlar yanlış mı? daha da ilginci stock da var gözüküyor :D hayretler içerisindeyim :confused:

bu motordan 1500 liraya satıldıgını duydum ama gelgelelim kim alıcak ancak nadirde olsa v6 lagunalar var
sahsen basıma bisey gelse ugrasmam tamiriyle direk dayarım bu motoru
keske bizim motorlarda bu para olsa

Az sayıda araç olduğu ve pek kullanılmayan bir model olduğu için fiyat böyle, Türkiyede 4-5 tane daha V6 motor var böyle satılık...:)
İlgileniyosan satıcı üyemiz yardımcı olur...

valla bu motor için değil de benim ph1 rs için komple motor fiyatı sorucam. nicki ne arkadaşım bi msj atayım

bu motordan 1500 liraya satıldıgını duydum ama gelgelelim kim alıcak ancak nadirde olsa v6 lagunalar var
sahsen basıma bisey gelse ugrasmam tamiriyle direk dayarım bu motoru
keske bizim motorlarda bu para olsa

bizimkiler ne kadar ki aytuğ?

valla bu motor için değil de benim ph1 rs için komple motor fiyatı sorucam. nicki ne arkadaşım bi msj atayım
Olacağını sanmıyorum ama PM attım sana...

Patlak bi RS alıp arkaya bu motor koyulabilse süper olur.Bununla ilgili bişeyler hatırlıyorum sanki.

Üretilmiyor çünkü bizim motorlar sıfır olarak üretimi durduruldu son 2-3 senedir
Bulabilirsen ne ala

Geri