Bugün Beni Bi Katakulliye Getirdiler Okuldan Çıkmış Hızlı Şekilde Merkeze Geri Dönmeye Çalışırken Finansbank'çılar Önümü Kestiler ve Ne Yapsam'da Kurtulamadım Bana İlla Bi Kart Baş Vurusu Yaptırdılar Terfi Alacaklarını vs. Söylediler Forumu Doldurun Kartı Almazsınız Dediler Kıyamadım Garibanlara Doldurdum Formu Merkeze Döndüm Yarım Saat Sonra Ardı Ardına Mesajlar Sanki Kontör Yükledim
) Her Neyse Kartınız Onaylandı En Kısa Sürede Elinize Ulaşacak vs.
Şimdi Ben Bu Daha Henüz Bugün İstemeden Başvurduğum ve Elime Ulaşmayan Kartı Nasıl İptal Ederim ?
Memleketimde Okul Okuyorum Ailemin Yanındayım Para Elimizin Kiri, Herhangi Bir Kart Kullanmıyorum Sadece Bir Tane Hesap Kartım Var Onuda Ara Sıra Sağdan - Soldan Para Geliyor Diye Bulunduruyorum, Kartı İptal Etmek İçin Bankaya vs. Gidecek Fırsatım Yok.

Şimdi Ben Bu Daha Henüz Bugün İstemeden Başvurduğum ve Elime Ulaşmayan Kartı Nasıl İptal Ederim ?

Memleketimde Okul Okuyorum Ailemin Yanındayım Para Elimizin Kiri, Herhangi Bir Kart Kullanmıyorum Sadece Bir Tane Hesap Kartım Var Onuda Ara Sıra Sağdan - Soldan Para Geliyor Diye Bulunduruyorum, Kartı İptal Etmek İçin Bankaya vs. Gidecek Fırsatım Yok.