Laguna I tipik arızaları

canerland

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Ya burada birşey soracam daha ben laguna kullanıcısı olmadan birçok şeyi öğrendim. Elimden geldiğincede yardımcı olmaya çalıştım.Az kaldı alacam bir laguna. Tek soracağım laguna I kulanıcalarında karşılaştıkları kritik sıkıntı yada en çok masraf çıkartan yeri neresidir?

öncelikle aramıza hoş geldiniz. kendinizi üye tanıtımları bölümünden tanıtabilirsiniz;

ÜYE TANITIMLARI

laguna kullanıcıları ve konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yorumlarını yazacaktır.

öncelikle hoşgeldin.ben 4 yıldır laguna kullanıyorum.eğer araç bakımlı ise sorun çıkarabilecek sahibini üzecek hiçbir sıkıntısı olmaz kronik sorunları yoktur.en azından bana göre.ama bakımsız ise sıkıntıyla akraba olursun.onun için eğer laguna almayı düşünürsen 2-3 fazla ver bakımlısını al derim kesinlikle

Lagunalarda rolanti düzensizliği ve hava alma probleminden çok şikayet duydum ben de. Kendi arabamda da yaşadım. Boğaz kelebeği temizliği - emme manifoldu çatlak tamiri ve rolanti motoru değişimi ile hallettim. Şu an hiçbir problem kalmadı.

hava alma problemi, rolanti düzensizliği herkesde ve kendimde gördüğüm.bakımlarını yaptıktan sonra gerisi taş gibi maşallah....

Lagunalarda rolanti düzensizliği ve hava alma probleminden çok şikayet duydum ben de. Kendi arabamda da yaşadım. Boğaz kelebeği temizliği - emme manifoldu çatlak tamiri ve rolanti motoru değişimi ile hallettim. Şu an hiçbir problem kalmadı.

usta boğaz kelebeği temizliği bikaç kişiden daha duydum benm araçta da var aynı problem hem rölantide hemde araç hareket halindeyken gaza basınca gaz yemiyor yığılıyor bi müddet sonra sanki roketlemiş gibi oluyor bildiğin uçuşa geçiyor ve şuan yakıtım da çok fazla lpg de 35 kr dan fazla şehir içi :( elimden az çok anahtar işçiliği gelir kendim söküp balata spreyi ile temizleyebiliriyim bu boğaz kelebeğini ?? bu arada aracı alalı fazla olmadı aldığım adam rölanti motorunu değiştirmiş kontrol ettirdim sanayideki ustada değişmiş bu sıfır takmışlar dedi bundan değildir dedi ama çözümde bulamadı

99 model 2.0 bendede var aynı arıza bendede var yaptırabildn mi kardeşim aracdan sogudum valla cok konforlu satmak istemiyorum :(

Geri