Laguna II yardım ve tavsiye

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan marty
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

marty

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba arkadaslar aranıza . yeni katıldım. ailecek kullanabileceğim bir 2,2 dci priviledge otomatik almayı dusunuyorum. 2004 model. arac resimlerde goruldugu gibi. servise goturmeden once alırken nelere dikkat etmeliyim ilk bakısta tavsiyelerinizi bekliyorum. 162,500 km

Laguna sahibi olan arkadaşlarımız sana bu konuda yardımcı olacaklardır. Hoş geldin. Keyifli paylaşımlar.

Laguna 2 hiç kullanmadım bu yüzden pek detay bilgi vermek yalan olur. En güzeli her araç ve model de olduğu gibi serviste baktirmaniz en uygun olanıdır. Satan eksiklerini iletir sizin için uygunsa servise götürür sunuz. Baştan anlasır siniz dediğiniz haricinde her hangi eksiklik çıkarsa ücreti satıcı oder siz de almaz siniz. :) çıkmazsa zaten de aracı alırsınız.

Şimdiden hayırlısı olsun sizin için.

Öncelikle içinize yattıysa hayırlı olsun. Bende geçen hafta 2008 privilege 25bin kmde aracımı 32bin tl ye aldım. Alırken ;
Far sensörünün çalışıp çalışmadıgına
Yagmur sensörünün çalışıp çalışmadıgına
Rolantıdeyken devrin 0.80 ile 1.00 arasında olup olmadıgına
Elektrikli aynaların çalışıp , kapanıp kapanmadıgına
Daha önce aracın verdigi hataların kayıtlarına ( tabi varsa, benımkınde yoktu)
Vites geçişlerine ve frenlerine
Bozuk yolda aracın on takımından ses gelıp gelmedıgıne
Ve en önemlisi bakımlarının tam yapılıp yapılmadıgına bakman gerekir.
şahsi fikrim ucuz diye yüksek kmli araç alınacagına düşük kmli ve bakımlı olup 3-4bin tl fazla verilen aracı almanızdır.Bütçeniz yoksa kmsi biraz daha düşük olanlara bakılabilir.

Kilometrenin orjinal olması, bakımlarının zamanında yaplması, sensörlerin kontrolü, yol bilgisayarının sesli komuttun çalışması, esp kapatma tusuna bastığınızda esp devre dışı uyarısını vermesine dikkat etmenizde fayda var. Birde yedek anahtarını muhakkak isteyin sanırım serviste 350 tl.
Şimdiden hayırlı olsun...

Arabaya Söyle Bir Bakin Saina Soluna İç Döşemelerine... Kronik Sorunlarini Kullanmadiğim İçin Bilmiyorum Fakat Renault Bayiyine Götürüp Detayli Ekspertizi Çikartin Derim.. :eyv :eyv

Geri